Hypra.fund викупила частку в українській компанії Boosty Labs

Читати на RU

Орієнтований на Web3 український фонд hypra.fund викупив 25% акцій в компанії Boosty Labs. Частка належала іншому українському фонду NetSolid Investments. Сума угоди не розголошується.

  • Наразі Hypra – єдиний інвестор Boosty Labs. Фонд планує брати участь у розвитку компанії не тільки фінансово, але також допомагати в операційній діяльності, продажах та маркетингу на одному рівні з засновниками.
  • Boosty Labs створив у 2017 році українець Віктор Ігнатюк. Компанія займається розробкою та вдосконаленням софтверних проектів для криптоіндустрії і є однією за найбільших аутсорсерів в галузі. За свою історію компанія реалізувала понад 150 криптопроектів, серед яких Ledger, Consensys, Celsius Network, Storj Labs, Bloom Protocol, NEM, Elixir, and NEAR Protocol.
  • Головний офіс Boosty Labs знаходиться в Нью-Йорку. Також є офіс розробки в Києві. Штат налічує 150 людей.

«Ми довгий час тісно співпрацювали з командою Boosty. Знаючи, як налаштовані внутрішні процеси, ми вирішили інвестувати в цю компанію, тому що віримо, що це найсильніша незалежна команда розробки з найбільшим потенціалом на ринку на сьогоднішній день. Їх клієнти, включаючи Storj Labs, NEAR Protocol і Ledger – це доводять. Також Віктор сильний фаундер, має 7 років підприємницького досвіду за плечима. З таким бекграундом ми хочемо разом побудувати найбільший блокчейн-сервіс у світі», – коментує угоду співзасновник та партнер Hypra.fund Ігор Перція.

Нагадаємо, joint venture-фонд Hypra.fund навесні 2022 року запустив колишній венчурний партнер одного з найактивніших українських фондів TA Ventures Ігор Перція. Об’єм фонду — $25 млн, хоча до початку війни його розмір планували залучити близько $40 млн. Основний фокус Hypra.fund — українські проекти, пов’язані з Web 3.0. Розмір інвестицій фонду – в діапазоні від $500 000 до $2 млн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук