Apple представила функцію Music Sing. Це караоке

Читати на RU

Apple анонсувала Apple Music Sing, нову функцію, яка дозволяє користувачам підспівувати під музику і слідкувати за текстом в режимі реального часу. Про це компанія повідомила на своєму сайті.

Apple Music Sing пропонує кілька режимів перегляду пісень і дуети з іншими користувачами. Усе це інтегровано в стрімінгову програму Apple Music. Функція стане доступна цього місяця для підписників Apple Music по всьому світу для користувачів iPhone, iPad і на Apple TV. Ось що включає Music Sing:

  1. Регульований вокал. Користувачі можуть контролювати гучність вокалу пісні. Можна співати з оригінальним вокалом виконавця, виступати на лідируючій позиції або мікшувати голоси.
  2. Тексти пісень у режимі реального часу. Користувачі можуть підспівувати пісням з анімованими текстами, які танцюють у ритм вокалу.
  3. Дуети. Два вокалісти відображаються у двох сторонах екрану, щоб співати композиції паралельно.
Зображення: Apple

Apple Music також запустить набір із понад 50 спеціальних плейлистів, які містять треки з найпопулярнішими піснями для підспівування.

«Тексти пісень Apple Music незмінно є однією з найпопулярніших функцій у нашому сервісі», — сказав Олівер Шуссер, віце-президент Apple Music і Beats. «Ми вже знаємо, що наші користувачі в усьому світі люблять слухати свої улюблені пісні, тому ми хотіли розвинути цю пропозицію ще далі, щоб забезпечити ще більше залучення до музики через спів. Це справді дуже весело, нашим клієнтам це сподобається».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук