Аудиторія ChatGPT виросла до 100 млн за два місяці. Це рекорд

Читати на RU

Чат-бот на основі штучного інтелекту ChatGPT досяг показника в 100 млн активних користувачів на місяць. Це сталося в січні 2023 року, лише через два місяці після запуску. Таким чином бот встановив рекорд за швидкість зростання користувачів, пише Reuters з посиланням на дані Similarweb.

  • У січні близько 13 мільйонів унікальних відвідувачів використовували ChatGPT щодня, це більше ніж удвічі перевищує рівень який був у грудні.
  • За даними Sensor Tower, TikTok знадобилися приблизно дев’ять місяців після запуску, щоб охопити 100 млн користувачів, а Instagram – 2 роки.
  • У четвер OpenAI оголосила про запуск місячної підписки в $20, спочатку лише для користувачів у Сполучених Штатах. Підписка забезпечить стабільніший і швидший сервіс, а також можливість першим спробувати нові функції.

Чому це цікаво?

Вірусний ефект при запуску дозволяє ChatGPT отримати перевагу перед іншими компаніями штучного інтелекту. Це надає цінний зворотний зв’язок, щоб допомогти розвивати чат-бот. А враховуючи платну підписку, це ще й принесе компанії дохід.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук