Розробники зможуть додавати ChatGPT до своїх додатків через API

Компанія OpenAI, розробник одного із найвідоміших ШІ-чатботів у світі ChatGPT, надає розробникам можливість вбудовувати його до своїх додатків. Про це компанія повідомила в офіційному блозі.

  • У компанії повідомили, що розробники тепер зможуть інтегрувати ChatGPT та Whisper (технологію розпізнавання мовлення в текст) до своїх додатків та сервісів через API.
  • API ChatGPT працюватиме на тій самій моделі, що і чатбот — gpt-3.5-turbo і коштуватиме $0,002 за 1000 токенів (100 токенів — це приблизно 75 слів): у компанії наголошують, що це вдесятеро дешевше, ніж чинні GPT-3.5-моделі.
  • Серед ранніх користувачів API ChatGPT та Whisper: Snap, що зробив на його основі чатбота My AI для Snapchat+; Quizlet, навчальна платформа із 60 млн студентів, яка запустила на основі ChatGPT бота Q-Chat, який фактично є ботом-викладачем, та інші компанії.
  • Що ж стосується Whisper, ціна на використання Whisper API становитиме $0,006 за хвилину.
  • У кінці 2022 року компанія OpenAI представила оновлення своєї AI-технології обробки мови GPT-3.5, а також чат-бота, який працює на цьому алгоритмі. Цей чат-бот навчений генерувати тексти майже як людина. IT-спеціалісти подекуди навіть делегують йому свої таски: написати технічну документацію чи план робіт, чи навіть програму. Раніше AIN.UA публікував приклади того, як українські IT-спеціалісти використовують ChatGPT у роботі.

Нагадаємо, OpenAI давно працює з AI-технологіями. Зокрема, над нейромережею DALL-E, яка генерує зображення за текстовим описом. 2020 року компанія також представила алгоритм GPT-3, який навчали генерувати текст так, щоби він був максимально схожий на творіння автора-людини.

З релізом нової версії GPT-3.5 компанія ще більше наблизилась до того стану, коли текст або код, згенерований AI, складно відрізнити від тексту, написаного людиною-розробником чи копірайтером. GPT-3.5 — це покращена версія GPT-3. Її можливості компанія продемонструвала у своєму ж чат-боті ChatGPT.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук