«Розетка» запускається у Польщі: є сайт, шукають людей

Український інтернет-супермаркет «Розетка» запустив польський сайт, а також шукає людей, які працюватимуть із цим ринком.

  • Читачі AIN.UA звернули увагу, що магазин працює на польському домені верхнього рівня (зазвичай надається лише власникам торгових марок). Верстка польської версії сайту повністю повторює українську версію, хоча видно, що у магазину поки що менший асортимент, і товарних категорій не так багато, як в українського сайту.
Скріншот із сайту rozetka.pl
  • На початку березня 2023 року компанія також розмістила кілька вакансій, що вказують на розвиток польської версії сайту. Наприклад, 3 березня 2023 року «Розетка» запостила вакансію на контент-менеджера зі знанням польської мови по напрямку побутової техніки. Цей спеціаліст має додавати та модерувати товари на сайті, а також перевіряти картки товарів на помилки.
  • Також компанія шукає модератора перекладу на польську мову, який перекладатиме опис товарів для сайту, а також перевірятиме уже наявні переклади.
  • Засновник «Розетки» Владислав Чечоткін також підтвердив запуск магазину в Польщі:

«Rozetka почала працювати у Польщі. Поки що в тестовому режимі: перевіряємо усі процеси, наповнюємо асортиментом сайт, налагоджуємо усі логістичні ланки. Буду періодично ділитися тут нашим розвитком у Польщі. Розраховуємо, як на велику українську аудиторію (понад 2 млн українців проживають у Польщі), так і на місцеву».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук