Aristocrat купляє NeoGames із офісом в Києві за $1,8 млрд

Читати на RU

Австралійський розробник онлайн-ігор та ігрових автоматів Aristocrat Leisure Limited оголосив про намір придбати студію NeoGames S.A. Сума угоди складає біля $1,8 млрд, у NeoGames є представництво та вакансії в Києві. Про це йдеться у офіційному повідомленні Aristocrat.

Деталі угоди

Aristocrat хоче викупити 100% студії по ціні $29,50 за акцію. Суму угоди складено з оцінкою з мультиплікатором приблизно х15 EBITDA студії за 12 місяців за період до 31 грудня 2023 року.

Рада директорів NeoGames підтримує угоду, визнає її умови справедливими та радить акціонерам проголосувати за неї. Акціонери, яким належить приблизно 20,4 млн акцій (~61% розміщених акцій), також погодилися проголосувати на підтримку угоди.

Aristocrat оплатить угоду готівкою, після чого матиме стабільні фінансові показники, йдеться у повідомленні.

Про студію NeoGames

NeoGames складається з кількох великих бізнес-підрозділів, які займаються геймінговими та бетінговими платформами: власне, сама NeoGames, AspireCore, Pariplay та BtoBet. У компанії працює біля 1100 людей, вона представлена на 50 ринках. Зокрема, у неї є офіс в Україні, він розташований у БЦ «Гулівер» в Києві.

За даними її офіційної LinkedIn-сторінки, компанія активно наймає людей в Україні. Зокрема, зараз є вакансії на 2D-аніматора, DevOps-інженерів, Technical Product Owner та інші.

10 травня 2023 року NeoGames опублікувала фінансовий звіт за I квартал 2023 року, її дохід склав більше $64 млн і за рік виріс на 187%, якщо порівнювати квартал до квартала.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук