Capital One поглинув Velocity Black за $300 млн. Українець Віталій Губський — Founding Partner

Читати на RU

Американський гігант Capital One підписав нову угоду: компанія поглинає Velocity Black за суму в $300 млн. Про це AIN.UA розповіли у компанії. Україні ця угода цікава тим, що серед витоків Velocity Black стояв і українець — Віталій Губський. Редакція AIN.UA розповідає про деталі угоди, а також ексклюзивно дізналась про роль Губського у компанії.

  • Capital One — велика американська компанія, що спеціалізується на кредитних картках.
  • Velocity Black — компанія, що надає консьєрж сервіс у сферах подорожей, розваг, шопінгу та інших. Компанія заснована у 2014 році.
  • З моменту заснування у 2014 році Velocity Black залучила $28 млн фінансування.
  • Сума угоди складає $300 млн.
  • Завдяки угоді з Velocity Black компанія Capital One планує надавати своїм клієнтам більше преміальних послуг та легший доступ до них. Як от можливість замовити плавання з китами чи доступ до лижних курортів по всьому світу. Скоріш за все, можливості Velocity Black стануть доповненням до карти Venture X вартістю $395 на рік.

Засновник Velocity Black — Зіа Юсуф, а також Алекс Макдональд.

Серед одних з перших учасників команди Velocity Black — українець Віталій Губський. Він будував першу продуктову команду тоді ще стартапу, та є Founding Partner в компанії. Зазвичай так можуть позначати людей, які чимало вклали у розвиток компанії, стали партнерами та мають частку. Розмір своє частки Віталій AIN.UA не повідомив.

Окрім того, Губський в Україні працює з фондом Сестри Перемоги, який був ним заснований у березні 2014 року. За інформацією зі сторінки фонду, фонд передав на фронт вже близько 150 дронів та залучив близько $10 млн, які спрямували на допомогу Україні.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук