Фонд NetSolid проінвестував афіліат-компанію SETAFF

Читати на RU

Український інвестиційний фонд NetSolid Investments проінвестував компанію афілійованого маркетингу в iGaming SETAFF. Суму угоди не розголошують так само як і відсоток акцій, які фонд отримав в обмін на інвестиції.

  • Як розповіли AIN.UA у фонді, мова йде про smart money, тобто NetSolid Investments вкладають в SETAFF не лише кеш, але й власну експертизу та ресурси з метою завоювати лідерство в ніші iGaming. 
  • SETAFF спеціалізується на SEO-трафіку, позиціює себе як Trust Affiliate Partner, працює на західні ринки. Компанію заснував маркетолог Олександр Лисак. Наразі в SETAFF віддалено працює 10 людей, але планується збільшення штату. Як розповіли в NetSolid, в стратегічній перспективі SETAFF може відкрити офіси в різних країнах для комфорту команди, тому що частина спеціалістів перебуває в інших країнах. 
  • Окрім грошей, NetSolid Investments як партнер додає в проєкт експертизу в affiliate, traffic і операційних процесах, допомагає інфраструктурою та ресурсами. 
  • NetSolid Investments — інвестиційний фонд, що фокусується на проектах в affiliate, traffic та диджитал-маркетингу. Пропонує бізнесам інвестування в поєднанні з експертизою й менторством в операційній діяльності та маркетингу.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук