IT Arena пройде з 29 вересня по 1 жовтня. Квитки доступні до передзамовлення

Читати на RU

Одна з найбільших в Україні ІТ-конференцій — IT Arena, яка проводиться у Львові — оголосила дати. Цього року івент святкує 10-річчя з моменту заснування. Ювілейна конференція проходитиме з 29 вересня по 1 жовтня.

  • Квитки на IT Arena 2023 ще не потрапили у продаж, але на сайті вже можна оформити попереднє замовлення. Перші 10 гостей зможуть придбати квитки за зниженою ціною. Наразі ціни не оголошені.
  • Учасники та спікери також поки що не оголошені. За останні 10 років IT Arena провела 10 випусків, залучивши 25 000 відвідувачів і 800 доповідачів із 53 країн.

IT Arena — це одна з наймасштабніших техконференцій Східної Європи, що проводиться у Львові з 2014 року. Щороку її відвідують понад 5000 людей з більш ніж 40 країн світу. Минулого року, незважаючи на повномасштабне вторгнення, IT Arena проходила офлайн. Серед учасників були представники світових технологічних компаній, таких як Google, F1, Spotify, Tesla, а також українських стартапів, таких як Liki24, Legal Nodes, AXDRAFT та багатьох інших.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук