SoftServe купує ІТ-компанію Hoverstate з офісами в США та Італії. Сума угоди може досягати $18 млн

Читати на RU

Одна з найбільших ІТ-компаній в Україні SoftServe купує Hoverstate, яка спеціалізується на мобільній та веб-розробці повного циклу. Стратегічний директор та керівний партнер Hoverstate Роб Фавер, а також директор з інновацій та керівний партнер Кюн Ан приєднаються до SoftServe.

  • Hoverstate фокусується на створенні цифрових стратегій, мобільних застосунків, веб-розробці з глибокою експертизою в галузях медичного страхування, фармацевтики, life sciences. Одні з основних напрямків – AppDev, Service Design/CX/UX, UI, DevOps та Infrastructure, Big Data, AI/ML, RPA, в галузях охорони здоров’я, медіа, освіти, фінансових сервісів.
  • Компанія має експертизу в автоматизації процесів та є ключовим партнером Pega, відомої low code платформи. Така експертиза підсилить пропозиції від SoftServe на глобальному ринку: клієнти компанії відтепер матимуть доступ до прискорених cloud-based процесів та ефективної розробки за допомогою даних і аналітики, штучного інтелекту та машинного навчання.
  • Hoverstate має офіси в США та Італії.

За підрахунками AIN.UA, вартість угоди може складати від $12 млн до $18 млн. Така вилка ціни базується на доступних показниках по числу співробітників, інвестиціях та інформації по виторгу, яку редакції вдалось знайти. На оцінку також може впливати активність зростання в останні 3 роки та динаміка фінансових показників, але цих даних редакції AIN.UA не вдалось.

«Ми прийняли рішення щодо купівлі Hoverstate, адже постійно шукаємо нові можливості для бізнесу. Я впевнений, що ця угода позитивно позначиться на розвитку компанії», – прокоментував угоду співзасновник та голова Ради директорів SoftServe Ярослав Любінець.

Як повідомили в SoftServe, купівля Hoverstate допоможе зміцнити та розширити експертизу компанії у галузях охорони здоров’я, фінансів, біотехнологій, транспорту та логістики.

За словами джерел AIN.UA, для SoftServe купівля Hoverstate — це можливість також отримати доступ до вже наявних клієнтів компанії та розширити мережу контактів для пошуку нових за рахунок вже наявної експертизи Hoverstate.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук