Google відмовляється від дистанційної роботи й просить співробітників повертатися в офіси

Читати на RU

Керівник відділу кадрів Google повідомив співробітникам, що компанія буде боротися з тими, хто не дотримується гібридного графіка роботи. Як повідомляє CNBC, директор з персоналу також звернулась до колег з дистанційним форматом з пропозицію переходу до гібридного, який передбачає відвідування офісу.

  • Google оновила свою політику гібридної роботи, і тепер вона включає відстеження кількості відвідувань офісу, санкції до працівників, які не приходять, коли повинні, і включення відвідуваності в оцінку продуктивності співробітників.
  • Директор з персоналу Google Фіона Чікконі написала співробітникам електронний лист, у якому озвучила необхідність частішого відвідування офісу для співробітників, мотивуючи це тим, що «нічим не можна замінити особисту зустріч».

«Звичайно, не всі вірять у «чарівні розмови в коридорі», але немає сумніву, що спільна робота в одній кімнаті позитивно впливає. Багато продуктів, які ми представили на I/O та Google Marketing Live минулого місяця, були задумані, розроблені та створені командами, які працювали пліч-о-пліч», — йдеться в електронному листі Чікконі.

  • Окремий внутрішній документ показав, що віддалені працівники, які вже отримали від компанії погодження на дистанційну роботу, можуть потрапити під повторний розгляд, якщо компанія визначить «суттєві зміни в бізнес-потребах, ролі, команді, структурі або місці».
  • Директор з персоналу Google навіть попросив уже схвалених віддалених працівників самостійно переглянути рішення. «Для тих, хто працює віддалено і живе поблизу офісу Google, ми сподіваємося, що ви подумаєте про перехід на гібридний графік роботи. Наші офіси — це місце, де ви будете максимально пов’язані зі спільнотою Google».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук