NovaPay розмістила дебютний відкритий випуск облігацій на 100 млн грн. Деталі

Читати на RU

«НоваПей Кредит», що входить до небанківської фінансової групи NovaPay, зареєструвала публічний випуск трирічних облігацій серії А на суму 100 млн грн. Про це AIN.UA розповіли у Nova Pay. Раніше компанія Нова пошта вже розміщувала свої облігації, але це був закритий продаж для обмеженого кола юросіб. Ситуація з NovaPay відрізняється: купити облігації зможуть всі бажаючі. Розповідаємо деталі.

  • Загальний обʼєм — 100 млн грн.
  • Строк розміщення облігацій — від 1 до 18 місяців.
  • Від цього строку залежить і відсоткова ставка, яка може досягати 20% річних.
  • Виплата доходу здійснюватиметься на банківський рахунок клієнта після закінчення терміну дії угоди про купівлю цінних паперів – так само, як і виплата відсотків за депозитами.

Прямо зараз придбати облігації можна через команду фахівців NovaPay у обʼємі не менш як на 100 000 грн, повідомили AIN.UA у компанії. З осені 2023 року процедур спростять — купити облігації можна буде через мобільний додаток NovaPay та за допомогою оператора-касира у відділенні Нової пошти. Мінімальний поріг входу поки не озвучувався.

Чому це цікаво? По суті NovaPay пропонує українцям придбати їх облігації, давши доступ до ринку цінних паперів, на заміну звичному депозиту. Подібних пропозицій прямо зараз — немає, а єдина альтернатива — військові облігації. Якщо команда NovaPay дійсно організує продаж через додаток, це буде ще й один з найпростіших способів на ринку придбати облігації.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук