Перший лист нового генерального директора Twitter Лінди Яккаріно до співробітників

Читати на RU

12 травня стало відомо, що власник соціальної мережі Twitter Ілон Маск залишить свій пост генерального директора, а його місце займе Лінда Яккоріно. Як повідомляє The Verge, Яккоріно вже офіційно стала новим CEO та надіслала співробітникам свого першого загального листа під назвою «Створюємо Twitter 2.0 разом». Редакція AIN.UA його переклала.


Створюємо Twitter 2.0 разом

Привіт, Twitter!

Люди постійно запитують мене: чому Twitter? Отже, я вам скажу.

Від дослідження космосу до електромобілів, Ілон знав, що ці галузі потребують трансформації, тому він це зробив. Нещодавно стало все більш очевидним, що глобальна міська площа потребує трансформації — щоб рухати цивілізацію вперед через нефільтрований обмін інформацією та відкритий діалог про речі, які для нас найважливіші.

Ви коли-небудь розмовляли з кимось особливо проникливим і думали: «Ти геніальний» — кожен повинен мати можливість це почути. Або «я так багато вчуся у вас — ми можемо повторити це?» Або, можливо, просто: «Ви повинні мати свободу висловлювати свою думку». Ми всі повинні.

Відкрийте Twitter 2.0.

Twitter має на меті стати найточнішим у світі джерелом інформації в реальному часі та глобальною міською площею для спілкування. Ми стоїмо на порозі створення історії — і це не порожня обіцянка. Це НАША реальність. 

Коли ви починаєте з прийняття цього могутнього бачення, буквально все можливо. Ви повинні щиро вірити — і наполегливо працювати для цієї віри. І в цей момент повного переосмислення ми маємо можливість досягти різних рівнів, створити нові партнерства, відзначити нові голоси та створити щось разом, що може змінити світ. І з того, що я можу сказати, ви створені для цього

Успіх Twitter 2.0 – це вся наша відповідальність. 

Нам потрібно мислити масштабно.

Нам потрібно трансформуватися.

Треба робити це всім разом.

І ми можемо зробити все це, починаючи з початкових принципів — ставлячи під сумнів наші припущення та будуючи щось нове з нуля. Рідко випадає шанс віддати нове майбутнє в руки кожної людини, партнера та творця на планеті.

Саме тому я тут — з усіма ВАМИ.

Отже, давайте, заглиблюємося (сім футів під кілем!) і створюймо Twitter 2.0 разом.

Лінда.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук