Точка перезапуску для активних та рішучих людей: Platforma Camp. Summer Edition

Читати на RU

Для всіх охочих розібратися в сучасних трендах, знайти нові ідеї та зустріти цікавих людей, запрошуємо приєднатися до нового заїзду літнього Platforma Camp у Київській області. 

Три дні перезавантаження, лекцій, тренінгів, нетворкінгу, спорту та концертів. Так встигнемо все і навіть більше.

Для читачів AIN.UA діє знижка 10% на повну вартість квитка: потрібно вказати промокод AIN під час оплати на сайті.

Три вільні літні дні 

На Platforma Summer Camp ви зможете насолодитися теплими літніми днями, переключитись біля басейну та отримати заряд енергії від лекторів. 

Це буде як в літньому таборі, але для дорослих. 

З 28 до 30 липня у заміському комплексі Sosnovel у Київській області команда Platforma створить незабутню атмосферу для особистого розвитку та знайомств. Вас очікує близько 200 цікавих людей, готових повернутися до міста з новими ідеями та енергією. 

Спільнота однодумців 

«Platforma Camp — точка перезапуску: освіта, ретрит, спорт та концерти. На першому кемпі ми заснували нове ком’юніті успішних та креативних людей з різних сфер бізнесу, креативу та технологій. Ми прагнемо створити найпотужнішу спільноту, розширювати межі можливостей, майбутнього та натхнення. Доєднуйтесь, а ми продовжуватимемо закохувати наших резидентів в Україну, її людей, життя та один в одного.» — коментує команда Platforma Camp.

Лекційна програма 

Освітнім партнером заходу є Київська Академія Медіа Мистецтв (КАМА), незалежний освітній заклад, який навчає сучасним креативним спеціальностям, таким як дизайн, реклама та маркетинг, ІТ та комунікації. 

З Мстиславом Баніком, Іваном Павловським, Максимом Ілюхіним, Євгеном Мазуром та Андрієм Міщенко ви дізнаєтеся про сучасні тренди на ринках та перспективи їх розвитку. 

Обговорюватимуть такі теми, як креатив та бренд-стратегії, інновації, технології та штучний інтелект, а також Web3: NFT та блокчейн. 

Турбота про себе

На Platforma Camp вам допоможе wellness-менеджер — сертифікований інструктор з йоги Юлія Асаді. Вона проведе заняття з відновлення тіла та розуму, медитації та практик на сході та заході сонця, допомагаючи вам знайти баланс та зосередитися на собі. 

Спортивним партнером, який спеціалізується на функціональному тренуванні, є Спортхаб ЕБШ — перший в Україні спортивний хаб. 

Сертифікована тренерка Христина Муха розробить спеціальну програму, пристосовану до різних рівнів фізичної підготовки, щоб ви могли насолоджуватися тренуваннями.

А після цього ви зможете зануритися у басейн і відчути справжню насолоду від активного відпочинку. 

Музична програма 

Хедлайнери музичної програми Lely45 та Kadnay! 

Lely45 створює унікальний мікс електронної та фолк-музики, а її пісні відзначаються потужним жіночим вокалом. Kadnay зачарує вас зворушливими текстами та яскравим звучанням. 

За DJ-пультом гратимуть Cepasa та Velychev. Cepasa змішує танцювальну електроніку з українським фольклором та лірикою українських пісень XX століття. Женя Велічев гратиме електронну музику, включаючи melodic house, trance та indie dance. 

Також насолоджуйтесь стендап-програмою від українського коміка з Івано-Франківщини — Славіка Мартинюка. Він відомий своїми концертами та благодійними виступами. 

Platforma готується до повного перезавантаження цього літа, оскільки на нас чекає багато роботи у вільній та творчій Україні. 

Реєстрація — за посиланням.

Більше про проєкт можна дізнатися в Instagram.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук