Євген Клопотенко шукає IT-компанію для спільного проекту шкільного меню

Читати на RU

Відомий український шеф-кухар, ресторатор та ідеолог проекту Cult Food Євген Клопотенко шукає IT-компанію, яка могла би реалізувати проект з автоматизації шкільного меню. AIN.UA спитав у Євгена про деталі проекту.

  • За словами ресторатора, мета проекту: покращити процес імплементацій реформи шкільного харчування на місцях. Зокрема, у тому, що стосується формування шкільного меню. Адже, за його словами, наразі на формування шкільного меню впливає дуже багато факторів і людський, зокрема, і це відбирає час та ресурси.

«Шкільний технолог мусить складати чотирьохтижневе меню вручну з урахуванням тисячі даних: співвідношення білків, жирів та вуглеводів, сезонності й інших норм, які передбачає реформа. Насправді це важка математична задача, яка потребує дуже багато часу та ресурсів. До всього, складене меню має перевірити та затвердити Держпродспоживслужба. А це, як ви вже зрозуміли, також час і людський фактор», — розповідає Клопотенко.

  • Тож, щоб спростити цю систему, він пропонує створити автоматичний генератор меню: він автоматично та швидко формуватиме раціон для кожної школи з урахуванням всіх державних норм.

«Нам потрібне IT-рішення. Тому ми шукаємо фахову IT-компанію, яка допоможе втілити та запустити такий продукт і разом з нами зробити квантовий стрибок у питанні шкільного харчування», — пояснює він.

  • Зв’язатися із командою Клопотенка можна за адресою [email protected].
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук