Instagram розгортає свій аналог Telegram-каналів по всьому світу

Всього через тиждень після того, як WhatsApp оголосив, що додає у месенджер можливість створювати канали та підписуватися на них, Instagram (який анонсував подібне оновлення ще в лютому) почав розгортання каналів по всьому світу.

Як повідомляє 9to5Mac, так само як у WhatsApp (а до цього, звісно, у Telegram), ці Instagram-канали можна використовувати для швидкого розповсюдження повідомлень іншим людям у соціальній мережі.

Як працюють Instagram-канали?

Адміністратори Instagram-каналів зможуть використовувати канали, щоб допомогти підписникам бути в курсі останніх оновлень і закулісних моментів за допомогою тексту, фото, відео, голосових нотаток і опитувань. Підписники можуть реагувати на вміст і брати участь в опитуваннях.

Отримавши доступ, автор може запустити канал трансляції зі своєї папки вхідних повідомлень Instagram. Надіславши перше повідомлення каналу трансляції, їхні підписники отримають одноразове сповіщення про приєднання до каналу.

«Будь-хто може знайти канал трансляції та переглянути вміст. Усі підписники отримають перше сповіщення із запрошенням приєднатися до каналу трансляції; однак лише підписники, які приєдналися, отримають сповіщення про нові оновлення. Підписники можуть будь-коли залишити або вимкнути канали трансляції або повністю вимкнути сповіщення каналу трансляції творця»

Як приєднатися до каналу:

  • Перейдіть за посиланням на трансляційний канал на мобільному пристрої за допомогою стікера історії, посилання, закріпленого в профілі, або скориставшись одноразовим сповіщенням, надісланим, коли творець відкриє новий канал.
  • Натисніть «Приєднатися до каналу трансляції». Людям, які ще не підписалися на автора, буде запропоновано це зробити.
  • Після приєднання до каналу він з’явиться в папці «Вхідні» Instagram поруч із іншими потоками повідомлень.

Як відбувається розгортання?

Раніше Instagram-канали були доступні для невеликої кількості користувачів в окремих країнах, наприклад в Індії та Бразилії. Проте від сьогодні соцмережа починає світове розгортання оновлення, яке додасть канали для всіх користувачів.

««Сьогодні ми розширюємо трансляційні канали Instagram по всьому світу, даючи мільйонам творців новий спосіб безпосереднього спілкування зі своїми підписниками в масштабі. Ми також виділяємо кілька каналів, які вже працюють в Індії, до яких ви можете приєднатися», — повідомили в компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук