«НП Діджитал» вже виросла до 600 співробітників і продовжує наймати. Як справи в компанії?

На початку лютого 2023 року ІТ-компанія «НП Діджитал», яка входить до групи компаній «Нова пошта», оголосила, що планує найняти 200 і до кінця року майже подвоїти штат. На той момент в компанії працювало 350 співробітників.

Як повідомляє DOU, зараз у «НП Діджитал» вже 600 спеціалістів, проте компанія продовжує набирати команду, а серед планів — вихід на ринок як окремий гравець, який обслуговує не лише «Нову пошту».

Скільки зараз фахівців та кого шукають?

Зараз у «НП Діджитал» 600 спеціалістів, хоча на початку лютого 2023 їх було лише 350. При цьому компанія продовжує набирати команду. Серед іншого, в «НП Діджитал» шукають PHP Developer, Java Developer, Senior Network Service Engineer, Senior Infrastructure Engineer, Senior Information Security Engineer, фахівців з безпеки та бізнес-аналітиків.

«Найбільший виклик для компанії — не знайти фахівців необхідного профілю, а занурити в нашу специфіку тих, які прийшли ззовні. Наприклад, під час відбору на посаду бізнес-аналітика ми надаємо перевагу фахівцям компанії, які вже добре знайомі із нашими процесами. Нам зручніше навчити їх бізнес-аналізу й постановці технічних задач, аніж робити навпаки — шукати досвідченого бізнес-аналітика та витрачати тривалий час на його занурення у процеси».

Як зазначили в «НП Діджитал», в компанії виникають труднощі з найманням досвідчених ІТ-архітекторів. Крім того, тривалий час йдуть пошуки адміністраторів інфраструктури.

«Нам важко знаходити ІТ-архітекторів, адже така людина повинна мати високий рівень технічної освіти, чималий досвід у розробці й аналітиці. У нашої компанії велика IT-інфраструктура, тому до архітекторів ми висуваємо високі вимоги. Це мають бути мегакваліфіковані спеціалісти.

Також ми тривалий час шукаємо адміністраторів інфраструктури. Частину команди ми ростили самі, а дехто прийшов до нас вже із високим рівнем навичок — для таких спеціалістів у нас завжди відчинені двері. Окрім того, у нас завжди є робота для адміністраторів, які професійно розбираються у каналах зв’язку та мережевому обладнанні».

Які плани на 2023 рік?

Цього року завдання номер один для «НП Діджитал»  — забезпечення виходу «Нової пошти» на ринки європейських країн (а зараз таких країн вже 4 — це Польща, Литва та Молдова та Чехія). «НП Діджитал» супроводжує цей процес на всіх рівнях, від під’єднання інтернету у нових відділеннях та IT-інтеграції з місцевими партнерами до налагодження митно-брокерських процесів та підключення операційної системи Shipment у кожній країні.

Також «НП Діджитал» готує новий мобільний додаток, який працюватиме як в Україні, так і за кордоном. Він буде єдиним для усіх користувачів «Нової пошти» по світу. Крім того, компанія розвиває власний продукт, розроблений для Європи, — систему для моніторингу транспорту TMS Prolog.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук