«Неначасі» повертається: зустріч бізнесу, що продовжує працювати

1-2 липня в Києві на відверту розмову збереться ком’юніті активних діючих бізнесів, щоб послухати дванадцять спікерів, чиї бізнеси, знаходячись в тих самих умовах, змогли віднайти новий підхід до ведення справ, поділитися чому навчились, а з чим довелося попрощатися, і завести сотні знайомств з різних сфер.

Кому буде цікаво:

  • власникам малого та середнього бізнесу;
  • управлінцям бізнесів тих самих величин;
  • відчайдухам, які планують відкрити свою справу;
  • підрядникам, які на івенті зможуть познайомитись з новими клієнтами;
  • шукачам колаборацій;
  • та тим, хто нічого не розуміє в бізнесі, але полюбляє весело проводити час.

Хто буде говорити зі сцени?

  1. Валентин Панюта, brand leader Fedoriv Agency, United24Media про те, чому ваша команда може все та чому «культура їсть стратегію на сніданок».
  1. Марина Павлюк, GM Glovo в Україні про відповідальність бізнесу під час війни, чому компанії мають втілювати соціальні ініціативи та як команді Glovo вдалося вийти на 100% довоєнних показників і продовжувати зростати.
  1. Юрій Чорненький, head of Marketing Communication «Київстар», який через кейси компанії допоможе вибудувати таку просту, але таку дієву формулу лавмарк.
  1. Артур Міхно, CEO Work.ua про безпрецедентну зміну ситуації на ринку праці, коли людей сильно не вистачає, про виклики найближчих років у наймі, мотивацію людей та OKR vs KPI.
  1. Ігор Фінашкін, засновник та креативний директор агенції I AM IDEA про те, чим хаос корисний для розвитку бізнесу та як з ним подружитись: про менеджмент у стилі «контрольований хаос», як працювати з командою в екстремальних умовах та чому ненормальні рішення у ненормальних обставинах це нормально та як і де ці рішення шукати.

Також з не менш цікавими темами на конференції виступатимуть Аня Манухіна (CSR lead MacPaw), Спартак Велішаєв (сo-owner Міністерство Шаурми), Альона Наталенко та Олексій Польовий (засновники MAD Bars House), Родіон Єрошек (CEO та співзасновник Poster), Ольга Руднєва (CEO Superhumans Center).

В рамках конференції пройде благодійний концерт народної артистки України Ніни Матвієнко в супроводі оркестру «Київська камерата», всі кошти від якого будуть перераховані у Superhumans center.

«Неначасі» – освітня програма від досвідчених підприємців, СЕО, маркетинг директорів і топ-менеджерів провідних українських компаній з різних галузей: IT, HoReCa, Fashion, Advertising, Державний сектор, ритейл та інші.

Соціальні цілі конференції — всім разом зібрати кошти для підтримки клініки психологічної допомоги, протезування, реконструктивної хірургії та реабілітації для людей, постраждалих під час війни – Superhumans Center. Та привернути увагу до героїв нашого часу, їх історій.

Якщо ти хочеш стати частиною класного ком’юніті з можливостями якісного нетворкінгу та обміну досвідом – тобі сюди.

Дата і місце:

1-2 липня, Межигірська 82.

Більше інформації на сайті та Instagram-сторінці івенту.    

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук