«Нова пошта» змінила тарифи на доставку у США

Читати на RU

«Нова пошта» запровадила нову градацію тарифів для посилок з вагою з кроком у 100 г. Тепер клієнт сплачуватиме за відправлення не в межах вагових категорій до 2 кг, до 10 кг та до 30 кг, як було раніше, а конкретно за вагу – 0,1 кг, 0,4 кг, 1,5 кг тощо. 

Як зазначають в компанії, завдяки цьому вартість відправлень знизиться для клієнтів в 4 рази. Наприклад,

  • доставка документів до 100 г тепер коштує 350 грн замість 1300 грн,
  • посилка 0,5 кг – 650 грн замість 1400 грн,
  • відправлення на 15 кг – 4600 грн замість 6800 грн.

Нова тарифікація буде єдиною як для приватних, так і для бізнес-клієнтів.

«Ми хочемо допомогти українському бізнесу успішно експортувати свої товари по всьому світу, тому домовилися із партнерами про суттєву зміну тарифів до США для наших клієнтів, 70% яких роблять відправки вагою менше ніж 2 кг. Ринок США має чудові перспективи для розвитку. До того ж, безмитний поріг для ввезення товарів тут становить $800, тобто все, що нижче цієї вартості, доставляється без додаткових митних платежів для отримувача», — говорить Юрій Беневитський, CEO «Нової пошти Глобал». 

Найчастіше українці продають свої товари у США через онлайн-платформи — Amazon, eBay, etsy. Найпопулярнішими українськими товарами серед американських споживачів є національний одяг та вироби з українською символікою, декор для дому, хендмейд та крафтові товари — сувеніри, прикраси, аксесуари. 

Термін доставки у США — від 10 днів на будь-яку адресу по всій території країни. Відправити посилку можна з будь-якого відділення «Нової пошти». Для цього можна самостійно створити міжнародну накладку через мобільний додаток та бізнес-кабінет або оператор оформить у відділенні. Деталі про умови доставки в США можна переглянути на сайті.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук