Львівський Angel One Fund інвестував по $200 000 у стартапи Rozmova та GO TO-U. Планує ще п’ять інвестицій до кінця року

Читати на RU

Український Католицький Університет є одним з найпрогресивніших ВНЗ, що стосується підготовки IT-спеціалістів, а тепер і робить кроки для входження в IT-екосистему як гравець. В травні 2023 УКУ зайняв перше місце в рейтингу українських університетів з IT-спеціальностями від DOU. Весною 2022 роздав гранти по $50 000 шістьом українським стартапам через свій грантовий фонд 7 Wings. До грантів допускались тільки ті компанії, у яких щонайменше 70% людей залишилися в Україні. 4 червня 2023 в УКУ розповіли редакції AIN.UA про дві нові інвестиції по $200 000 від їх інвестиційного фонду Angel One Fund – в компанії Rozmova та GO TO-U.

Rozmova

Rozmova – платформа пошуку перевірених психотерапевтів. Засновники – Дмитро Мараховський та Дмитро Коваленко. Для клієнтів Rozmova забезпечує зручний та швидкий підбір фахівця, який найбільш ефективно допоможе із запитом. Для фахівців – надають рішення для розвитку кар’єри за рахунок оптимізації потоку клієнтів, розвитку власного бренду та зручного ведення практики. Візія Rozmova – прибирати бар’єри перед знайомством з психотерапією. Ринок онлайн-пошуку психотерапевтів в 2023 оцінюється в $9,6 млрд і показав зростання на 25% в порівнянні з 2022 роком.

GO TO-U

GO TO-U – операційна SaaS-система для управління та монетизації інфраструктури зарядки електромобілів. Засновники – Олена та Любов Артеменко, а також Назар Шимоне-Давида. Своєю місією засновники Go To-U називають революцію у екосистемі зарядки електромобілів – як пояснили в компанії, платформа відстежує сеанси зарядки електромобілів, точно прогнозує споживання електроенергії та оптимізує попит, забезпечуючи безперебійну зарядку для водіїв електромобілів. GO TO-U інтегрується з більш ніж 25 виробниками зарядного обладнання для електромобілів і функціонує в 64 країнах. Загалом система забезпечує доступ до понад 300 000 зарядних пристроїв у світі. В цій угоді Angel One приєднався до списку інвесторів брідж-раунду, який складає $3 млн. Також в раунді взяв участь ранній інвестор компанії ABB E-mobility.

Про Angel One Fund

Angel One Fund – венчурний фонд, який інвестує в українські стартапи і допомагає розвивати стартап-культуру в Україні. Фонд надає стартовий капітал на етапах pre-seed та seed для масштабування стартапів на основі технологій, інновацій та інтелектуальної власності, розроблених українськими засновниками.

Ми інвестуємо в українські стартапи у всіх технологічних категоріях на суму від $50 000 до $200 000. Основна увага приділяється таким сферам, як FinTech, SaaS, EdTech, AI/ML. Третина інвестицій піде на стартапи EdTech, але також всім, хто прагне зробити вагомий внесок у вирішення глобальних проблем – матимуть значущий вплив на майбутнє та допомагатимуть людям, особливо в час невизначеності.

Іван Петренко, керуючий партнер Angel One Fund
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук