Міноборони шукає програмістів та бізнес-аналітиків для цифровізації армії

1
Читати на RU

Українське Міністерство оборони шукає IT-спеціалістів у команду для цифрового розвитку армії. Про це у своєму першому з часу призначення інтерв’ю «Лівому берегу» розповів засновник фонду «Повернись живим», заступник міністра оборони Віталій Дейнега.

  • За його словами, після допомоги у контрнаступі, серед наступних цілей у нього — IT-коаліція, отримання обладнання з різних країн, щоб цифровізувати армію. «У нас в армії зараз люди працюють на своїх ноутбуках, як ми можемо проводити політику безпеки?, — говорить він. — Нам треба центри обробки даних, нам треба хмари, нам треба цифрові інструменти».
  • Щоб цифровізувати армію, Міноборони потрібні IT-спеціалісти, програмісти, юристи, бізнес-аналітики, говорить Дейнега. Усім, хто був би зацікавлений в такій співпраці, пропонують писати на [email protected].
  • «Місце, де ми знаходимось, — це місце, де айтішник, що хоче долучитися до перемоги через клавіатуру, може це зробити. Навіть, якщо він служить в Збройних силах. Ми — один із небагатьох підрозділів, який може переводити до себе людей з військ. Я навіть більше ціную айтішників, які повоювали, бо вони самі оцінили глибину нецифровізованості нашої армії», —говорить Дейнега.
Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук