Безкоштовні альтернативи Midjourney: 9 сервісів

Читати на RU

Midjourney — це генеративна нейромережа, що дозволяє створювати зображення за текстовим описом. Фактично це найпопулярніше рішення на ринку, проте з 31 березня компанія закрила безкоштовний доступ до сервісу. Співзасновник KindGeek Software Юрій Гнатюк опублікував перелік найкращих та поки що безкоштовних альтернатив.

Playground AI

Playground AI дозволяє створювати до 1000 зображень на день з роздільною здатністю до 1024х1024 пікселів за допомогою нейромережі Stable Diffusion. Крім того, сервіс також має підтримку DALL-E 2, але доступна лише в платному пакеті. 

BlueWillow

BlueWillow AI — це потужна генеративна нейромережа, яка може створювати приголомшливі зображення лише в кілька кліків. Щоб використовувати BlueWillow AI, просто приєднайтеся до цього сервера Discord і введіть команду /imagine у ​​каналі #rookie. 

NightCafe Creator

NightCafe — це один із найпопулярніших генераторів зображень у світі. Головною перевагою NightCafe є те, що сервіс дозволяє використовувати одразу декілька алгоритмів: Stable Diffusion, DALL-E 2, CLIP-Guided Diffusion, VQGAN+CLIP і Neural Style Transfer.

Leonardo.ai

В Leonardo.ai користувач може навчити власну модель штучного інтелекту та створити тисячі варіацій і відхилень від ваших навчальних даних. Крім того, сервіс пропонує генерацію промтів — вам достатньо ввести свій запит і отримати варіації або комбінації промптів, які допоможуть вам з більш точною генерацією зображення.

Image Creator from Microsoft Bing

Ще в березні 2023 року Microsoft додала функцію Bing Image Creator для генерації зображень на основі текстових запитів у чат-боті Bing. Система працює на базі нейромережі DALL-E від OpenAI і як і сам чат-бот Bing абсолютно безкоштовна.

Adobe Firefly

У Photoshop (бета-версія) доступний інструмент із технологією генеративного ШІ «Генеративне заповнення», який дозволяє швидко оздоблювати й видаляти вміст із зображень за допомогою простих текстових підказок.

Lexica може не лише створювати зображення за текстовим описом, а й здатна «змінювати» завантажені картинки. Безкоштовно можна згенерувати лише 100 зображень, далі сервіс вимагає абонентську плату від $8 на місяць.

Prompt Hunt

Prompt Hunt працює на власній нейромережі Chroma, яка дозволяє створювати високоякісні візуальні ефекти з неймовірною швидкістю, контролем і деталізацією. Крім того, створювати шаблони та ділитися ними, що спрощує роботу в команді.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук