TikTok готує музичний стрімінг — TikTok Music. Поки лише у двох країнах

Читати на RU

TikTok запустив новий музичний сервіс під назвою TikTok Music, який має конкурувати з такими стрімінговими гігантами як Spotify, ‎Apple Music та Amazon Music. Як повідомляє Music Business Worldwide, додаток поки працює лише у двох країнах — Індонезії та Бразилії, а його головною перевагою стане зручне прослуховування вірусних пісень з TikTok.

  • За словами Оле Оберманна, глобального керівника відділу розвитку музичного бізнесу в TikTok, додаток є «новим типом сервісу, який поєднує в собі можливості пошуку музики на TikTok із найкращим у своєму класі сервісом потокового передавання».
  • TikTok Music поки запущено лише в Індонезії та Бразилії. Додаток пропонує доступ до ліцензованої музики за підпискою та включає каталоги всіх трьох основних звукозаписних компаній: Universal Music Group, Warner Music Group і Sony Music.
  • В TikTok Music зазначили, що пропонують користувачам «повний каталог музики від тисяч лейблів і виконавців, безперервне прослуховування без реклами та функцію завантаження для прослуховування в автономному режимі».
  • Ключовою особливістю програми є те, що вона дозволить користувачам слухати повні версії вірусних пісень TikTok на TikTok Music. Нові користувачі, які підпишуться на TikTok Music у Бразилії та Індонезії, отримають місячну безкоштовну пробну версію нового потокового сервісу. Вартість нового додатка така: Бразилія (iOS і Android): 16,9 R$ (приблизно $3,49), Індонезія (iOS): 49 000 рупій (приблизно $3,25), Індонезія (Android): 44 900 рупій за перші 12 місяців, потім 49 000 рупій.
  • Відповідаючи на запитання про плани розгортання TikTok Music за межами Бразилії та Індонезії, представники сервісу заявили, що «дуже раді можливостям TikTok Music для шанувальників музики, артистів і індустрії, але не мають ніяких планів, якими могли б поділитися».
  • Це вже друга спроба ByteDance материнської компанії TikTok, вийти на ринок скімінгу музики. Перший додаток називається Resso і працює в Індії, Індонезії та Бразилії.
  • Проте тепер, після релізу нового сервісу Resso припинить роботу в Індонезії та Бразилії з 5 вересня 2023 року. TikTok Music повідомляє, що дійсні користувачі Resso можуть перенести свої облікові записи в новий додаток «одним натисканням кнопки».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук