Розпочато прийом заявок на ІТ Arena Startup Competition 2023. Призовий фонд — $46 000+

Цього року з 29 вересня по 1 жовтня відбудеться 10-та IT Arena — єдина в Україні англомовна технологічна конференція. Як повідомив СЕО IT Arena та Львівського ІТ Кластера Степан Веселовський, реєстрація заявок на ІТ Arena Startup Competition 2023 вже доступна на офіційному сайті itarena.ua.

IT Arena — це одна з наймасштабніших техконференцій Східної Європи, що проводиться у Львові з 2014 року. Щороку її відвідують понад 5000 людей з більш ніж 40 країн світу. За останні 10 років IT Arena провела 10 випусків, залучивши 25 000 відвідувачів і 800 доповідачів із 53 країн.

«Після двох років пандемії COVID-19 та півтора року повномасштабної війни, ми не могли дозволити собі повернутися у звичному форматі з багатотисячною конференцією на стадіоні «Арена Львів». Аудиторія цього б не зрозуміла, а її прихильність та лояльність для нас є пріоритетом. Тому, IT Arena 2023 відбудеться в новому форматі, який ми запланували в кінці 2021 року, коли готувались до великого повернення у 2022-му», — зазначив Веселовський.

Традиційно в межах конференції відбудеться змагання кращих стартапів – Startup Competition. Цьогоріч IT Arena у партнерстві з Кластером з розвитку оборонних технологій Brave1 запроваджує спеціальну категорію для defense tech-стартапів.

Що отримають учасники Startup Competition:

  • призовий фонд — $46 000+ та нагороди від партнерів;
  • особисте наставництво від інвесторів і менторів з України та світу;
  • круту нагоду представити свій проєкт на найбільшій ІТ-сцені України;
  • промоцію стартапу на аудиторію конференції та світові техмедіа;
  • професійний нетворкінг.

Реєстрація вже доступна на офіційному сайті itarena.ua. Дедлайн подачі заявок до 20.08.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук