Edible Brands заплатила звільненій команді, вимога — видалити пости з критикою

Читати на RU

Компанія Edible Arrangements (Edible Brands) ще у листопаді 2022 року без жодного попередження скоротили понад 50 співробітників української команди. В травні 2023 стало відомо, що  компанія не розрахувалася зі своїми колишніми співробітниками.

Як повідомляє DOU, з посиланням на одного з колишніх співробітників Edible Brands, компанія все ж вирішила розрахуватися зі своїми працівниками, проте лише за умови, якщо ті погодяться видалити дописи-скарги в соцмережах.

  • 17 листопада 2022 року компанія Edible Brands різко припинила співпрацю з понад 50 українськими спеціалістами.
  • Після паузи генеральний директор компанії Тарік Фарід пообіцяв виплатити 100% компенсацію в обмін на корпоративне обладнання. У відповідь члени команди Ukrainian Edible Brands власним коштом відправили обладнання з різних куточків України та з-за кордону. Проте гроші так і не були виплачені.
  • В травні 2023 року колишні співробітники втомилися отримувати чергові відмовки від компанії, та винесли ситуацію назагал, написавши про неприємну ситуацію з роботодавцем.
  • Тепер, ще через 2 місяці після піврічної затримки, один із колишніх співробітників Edible Brands повідомив, що публікації в соціальних мережах і медіа дали позитивний результат — компанія розрахувалася, хоч і не повністю.
  • «Мені відомо, що усі отримали гроші за останні 1,5 місяці роботи, але залишились без виплат за відпустки і звільнення. Усе це робили тільки через згоду не згадувати будь-де компанію чи членів сімʼї власників, а також видалити усі згадки у соцмережах», — розповів він на умовах анонімності.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук