Blizzard через World of Warcraft збирають гроші на допомогу Україні

1
Читати на RU

Blizzard оголосила про старт продажів спеціального Pet Pack для гри World of Warcraft, який включає двох тварин. Як повідомили в компанії, всі гроші (за виключенням податків, та інших обов’язкових зборів) з продажу цього комплекту будуть передані організації BlueCheck для їхньої місії з надання гуманітарної допомоги Україні.

Що пропонує Blizzard?

«Приєднуйтесь до Міли Куніс у підтримці BlueCheck та їхньої місії з надання гуманітарної допомоги Україні, яка постраждала від війни. Придбайте спеціальний, обмежений у часі Pet Pack для України, і ми пожертвуємо всі кошти від його продажу на цю важливу справу», — йдеться в оголошення Blizzard.

Pet Pack для України включає двох домашніх тварин: Санні для World of Warcraft і Флуркі для Wrath of the Lich King Classic, які перегукуються з кольорами українського прапора. 

Золотистий ретривер Санні час від часу ганяється за своїм хвостом або… засинає, якщо ви робите перерву в своїх пригодах. Флуркі, дитинча мурлока, несе соняшник, національну квітку України, і за ним тягнеться кольорова квіткова стежка, коли він мандрує поруч з вами.

І Санні, і Флуркі будуть застосовані до теперішніх і майбутніх класичних персонажів World Warcraft і Wrath of the Lich King в одному регіональному обліковому записі Battle.net. Sunny автоматично з’явиться у ваших колекціях. Щоб викупити Флуркі, виконайте короткий квест від власників корчми в будь-якій столиці або поговоріть із Ландро Лонгшотом у Буті-Бей.

Що за організації запустили збір?

BlueCheck, співзасновником якого є актор і активіст Лієв Шрайбер, був запущений колективом експертів з реагування на гуманітарні кризи, місія яких полягає у швидкому виявленні, перевірці та підтримці українських гуманітарних організацій, які надають важливу рятувальну та гуманітарну роботу на місцях. 

Організація швидко передає термінові фінансові кошти партнерам, які надають медичну допомогу, евакуюють дітей-сиріт, надають притулок людям, вигнаним з домівок, піклуються про людей похилого віку, постачають питну воду та швидко реагують на багато інших нагальних потреб постраждалих від війни українців.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук