Охоплення «Дайвінчик» в Україні — майже 400 000 користувачів. Це російський проект

Читати на RU

Команда українського Taster з’ясувала, що охоплення «Дайвінчик», який є найпопулярнішим Telegram-ботом для знайомств, на цей час складає майже 400 000 користувачів в Україні. При цьому сам проект є російським, платить там податки, а всі ресурси пов’язані з цим ботом активно працюють на російський бізнес і буквально завалені його рекламою.

Джерело: Taster

«Дайвінчик» є найпопулярнішим Telegram-ботом для знайомств в Україні на цей час. Ним користуються сотні тисяч українців, у ньому можна обрати українську мову інтерфейсу та навіть його назва написана українською мовою з використанням прапору України в ній.

Джерело: Taster

Та на жаль, всі ці атрибути використані лише для збільшення лояльності в очах української аудиторії з метою її подальшої монетизації. А сам бот першочергово з’явився для російської аудиторії в соціальній мережі «ВКонтакте» взявши назву однойменної спільноти «дайвинчик».

Джерело: Taster

Згодом його перенесли в телеграм, де завдяки цим атрибутам і відсутності альтернатив він зміг набрати велику аудиторію українців. Приблизна кількість зареєстрованих у ньому українців неприємно вражає – 400 000 анкет.

А ще, якщо в рекламному боті «Дайвінчика» обрати Україну та спробувати купити рекламу в Криму, Донецьку чи Луганську, то таке місце не є доступним, проте всі інші — доступні

Джерело: Taster

І це все окрім того, що всі ресурси пов’язані з цим ботом активно працюють на російський бізнес і буквально завалені його рекламою та всіма можливими російськими скам-проектами. Податки з яких звісно ж наповнюють російську економіку, яка своєю чергою забезпечує армію.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук