Конференція Startup Nights у Швейцарії. Як потрапити стартапам 

Читати на RU

Startup Nights — це технологічна конференція, на якій збираються інноватори з усього світу. І, як повідомляють в Мінцифрі, цього року українці вперше зможуть презентувати свої продукти на Startup Nights 2023, що відбудеться 2-3 листопада.

Хто може подати заявку?

Для участі стартап повинен відповідати наступним критеріям:

  • Мати traction, клієнтів та залучені інвестиції;
  • Бути зареєстрованим та здійснювати свою діяльність в Україні, позиціонувати себе як український (про це має бути зазначено на сайті та на всіх загальнодоступних публічних ресурсах типу Crunchbase);
  • Бути готовим частково покрити витрати на проїзд до місця конференції та проживання під час її проведення.

При цьому пріоритет буде надаватися стартапам з хардверними рішеннями та продуктами, які можуть бути представлені на виставці. Заповнити заявку можна за посиланням. Дедлайн подачі заявки для участі в конкурсі – 10 серпня 2023 року.

Що отримають стартапи?

Організатори делегації забезпечують квиток для одного-двох представників від стартапу, що включає участь у програмі Startup Nights та стенд для 8 українських стартапів, а також участь відібраних команд в активностях делегації, зустрічах з інвестиційними фондами, представниками влади, акселераторами, інкубаторами та іншими організаціями у сфері технологій.

Travel та accommodation cost планується частково покрити коштом спонсорів, про що буде повідомлено окремо. Представники стартапу мають бути готовими частково покрити витрати на проїзд та проживання. Іншу частину потенційно покриють спонсори.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук