На Gamescom дадуть пограти у S.T.A.L.K.E.R. 2. Це стане підтвердженням виходу гри цього року

Читати на RU

Видання Xbox News Wire повідомляє, що цього року Xbox планує відкрити один із найбільших стендів, які вона коли-небудь мала на ігровій виставці Gamescom. Такі чутки також підтвердили джерела Insider Gaming, які також повідомили, що відвідувачі зможуть навіть пограти у S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl.

  • Як повідомляє Xbox News Wire, цього року Xbox планує відкрити один із найбільших стендів, які вона коли-небудь мала на ігровій виставці Gamescom 2023. Здається, це не просто маркетингові гасла, оскільки джерела Insider Gaming повідомили, що цього року команда збирається «з усіх сил» цю на щорічну подію.
  • Xbox планує показати на виставці довгоочікувані проекти, такі як Forza Motorsport, Towerborne, та, найголовніше S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl від  GSC Game World. Крім того, за чутками, відвідувачі виставки зможуть отримати більше деталей про кожну з ігор, та навіть пограти у ці проекти.
  • Для фанатів S.T.A.L.K.E.R. це буде визначна подія, адже такий крок доведе, що гра вже майже доведена до ігрового стану. Сумніви в цьому виникають навіть у найпалкіших прихильників, адже ще до війни у студії були проблеми з розробкою і дату виходу навіть довелося перенести.
  • А з початком повномасштабного вторгнення проблеми лише погіршились. Робота під обстрілами, релокація співробітників, та постійні зливи шматків гри росіянами, найімовірніше, сильно сповільнили розробку.
  • Проте, якщо S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl дадуть пограти на Gamescom 2023, що відбудеться з 23 по 27 серпня, це буде однозначним підтвердженням того, що гра вже є і її залишилось лише доробити. І що її вихід цього року (як планується після останнього переносу) залишається реальним.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук