Фонд стартапів та Мінцифри шукають стартапи для поїздки на TechCrunch Disrupt

Читати на RU

Український фонд стартапів разом з Ukrainian bridge та Techosystem оголосили про початок відбору
українських стартапів на участь в делегації на TechCrunch Disrupt 2023. Як повідомили організатори, всього буде відібрано 10 стартапів, які будуть представлені окремою «алеєю».

Кого шукають?

Головні вимоги до стартапів при відборі:

  • початковий етап проєктів (Pre-Seed, Seed або Series A),
  • наявність функціональних прототипів для демонстрації продуктів,
  • англомовні засновники або представники команд.

Особлива увага – на позиціювання стартапів. Проєкти мають бути зареєстровані та здійснювати свою діяльність в Україні та підкреслювати своє українське походження у публічній комунікації: від соціальних медіа до профільних відкритих джерел, як Crunchbase, Pitchbook тощо, та ЗМІ.

Окрім цього, при відборі журі звертатиме увагу на перспективу залучення інвестицій, наявність перших користувачів, а також роль участі у конференції для кожного стартапу.

Як долучитися?

Для того, щоб стартапам взяти участь у відборі, необхідно заповнити заявку, що буде розглянута комісією на відповідність умовам конкурсу. Якщо проєкт відповідає всім вимогам – його запрошують до участі у публічному пітчингу для презентації стартапу українським та іноземним експертам. За результатами пітчинг-сесій журі обере 10 компаній, які долучаться до української делегації на TechCrunch Disrupt 2023.

Дедлайн подачі заявок від стартапів — до 20 серпня 2023 року. Публічний пітчинг відбудеться 23 серпня 2023 року.

«До складу української делегації на TechCrunch увійдуть досвічені українські стартапи, які є конкурентними та пропонують інноваційні рішення в agtech, fintech, cybertech, deep space tech та AI. У Кремнієвій долині найбільша концентрація інвесторів, що відкриває широкі перспективи для наших tech компаній. Насичена програма місії передбачає спільні заходи з університетом Берклі, інвестиційними фондами, що створює додаткові можливості для партнерств та залучення інвестицій», — зазначає Олеся Залуська, керівниця Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Що отримають переможці?

За результатами конкурсу, комісія у складі експертів з бізнесу, венчуру, IT екосистеми, а також
представників Міністерства Цифрової трансформації України, Міністерства економіки України та
Агентства США з міжнародного розвитку USAID, обере 10 стартапів для участі у цьогорічній
делегації від України на TechCrunch Disrupt 2023, що відбудеться 19-21 вересня у місті Сан-Франциско, США

Українські стартапи, які ввійдуть до складу делегації, будуть представлені окремою «алеєю», де кожен проєкт зможе презентувати свій стенд та взяти участь у презентації технологічної екосистеми України на сцені для відвідувачів події.

Організатори української делегації також повністю покривають витрати на одного представника від кожного стартапу на участь у конференції, пітчинг, переліт та проживання.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук