Навчальний сезон вже за 2 тижні. З якою технікою в нього впевнено увірватися?

Ні, йдеться не тільки про школярів і студентів, хоча про них у першу чергу. Просто ми вважаємо, вчитися та розвиватися треба всім і все життя. Погодьтеся, такий масштабний і важливий шматок життя обов’язково має приносити задоволення та результати. Тобто без правильного та якісного інструменту ніяк. Що в цьому контексті може запропонувати ASUS?

Та багато чого, але особливо хочемо звернути вашу увагу на два конкретні ноутбуки, що ідеально поєднують у собі функціональність, зручність, стиль і відмінно підходять для навчання, — ASUS Vivobook S 15 OLED і Vivobook 16. Ці пристрої обіцяють задовольнити технічні потреби своїх жадібних до знань власників і зробити освітній процес захопливим і результативним. Як саме — читайте далі.

ASUS Vivobook S 15 OLED (K5504)

Цей ноутбук робить усе, щоб приваблювати активних, юних душею людей із жагою до життя і знань. Він заряджений на швидкість і успіх — і чекає на такого ж господаря. Ноутбук має тонкий і легкий корпус із сучасним дизайном і діагональ 15,6 дюйма. Ви точно впізнаєте його за особливою рельєфною плашкою на металевій кришці та помаранчевою клавішею ESC – бо цей ноутбук створений, щоб виділятися. Він доступний у чотирьох кольорах: сріблястий (Cool Silver), білий (Cream White), синій (Solar Blue) і чорний (Midnight Black).

Але Vivobook S 15 OLED може похвалитися не лише стильним дизайном, а й надзвичайно високою продуктивністю. Вона забезпечується процесором Intel Core 13-го покоління H-серії, що демонструє швидкодію як під час навчання та роботи, так і під час розваг. При цьому про ризики перегріву можна не хвилюватися: завдяки системі охолодження ASUS IceCool, зайве тепло від компонентів ноутбука постійно розсіюється, забезпечуючи стабільну температуру під час роботи ноутбука.

OLED-дисплей цього ноутбука традиційно чудовий. Його насичені кольори, глибокі чорні відтінки та висока контрастність роблять кожен візуальний елемент живим і реалістичним. OLED-технологія дозволяє також отримати широкі кути огляду, що особливо зручно при спільному перегляді контенту. Також, оскільки компанія ASUS дбає про своїх клієнтів, екран цього ноутбука має низький рівень випромінювання синього світла, тож навіть довга робота з ним не псуватиме ваш зір.

Мастхев для учнів і студентів — акумулятор, що витримує цілий день. У Vivobook S 15 OLED це забезпечує акумулятор місткістю 70 Вт·год, а технологія швидкого заряджання дозволить відновити 60% заряду лише за 49 хвилин.

Vivobook S 15 OLED має всі порти, необхідні для підключення периферійних пристроїв і дисплеїв: Thunderbolt 4 (USB-C) з можливістю заряджання, два порти USB Type-A, HDMI 1.4, комбінований аудіороз’єм для виведення звуку. 

Vivobook S 15 OLED сертифікований відповідно до програми Intel Evo, що гарантує автономну роботу протягом дня, швидкі інтерфейси та високу продуктивність. Він також пройшов випробування відповідно до вимог військово-промислового стандарту США MIL-STD-810H, що підтверджує його міцність і надійність. 

А ще цікавою особливістю пристрою є покриття ASUS Antimicrobial Guard, що пригнічує ріст бактерій на 99% протягом трьох років.

Коротко кажучи, якщо ви придбаєте цей ноутбук, жодна навчальна чи робоча задача не постраждає.

Vivobook 16 (X1605)

Якщо коротко, то це багатофункціональний ноутбук із видатним 16-дюймовим дисплеєм роздільною здатністю WUXGA+ (1920×1200) і потужною конфігурацією. Усе, що потрібно для продуктивної роботи та навчання, зібрано в цьому ноутбуку. Процесор Intel Core, до 16 ГБ оперативної пам’яті, SSD місткістю до 1 ТБ гарантують виконання будь-яких завдань: від підготовки презентацій — до складних обчислень і роботи з декількома «важкими» програмами одночасно.

В порівнянні з попередньо описаним ноутбуком, Vivobook 16 має більш стриманий дизайн. Вибирати можна серед двох класичних кольорів: чорним (Indie Black) і сріблястим (Transparent Silver). Хоч пристрій має 16-дюймовий формфактор, завдяки тонким екранним рамкам він є досить компактним, тому легко поміщається в стандартний рюкзак і не створює проблем із мобільністю.

Ергономіка Vivobook 16 також на висоті: фірмовий шарнір дозволяє розкривати екран на будь-який кут до 180°, механічна шторка вебкамери гарантує додаткову конфіденційність, а клавіатура ASUS ErgoSense забезпечує максимальний комфорт під час роботи. Вона дуже точна і приємна на дотик, тож ви зможете зосередитися виключно на інтелектуальних на задачах. 

Для підключення пристроїв ноутбук пропонує повний набір інтерфейсів, зокрема порт USB-C та три порти USB Type-A. Для зовнішніх моніторів і проєкторів є відеовихід HDMI.

Цей ноутбук може бути також оснащений акумулятором високої місткості, до 70 Вт⋅год, і також має антибактеріальний захист.

Придбати ці та інші ноутбуки ASUS можна в широкій мережі українських партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Переваги онлайн-магазину магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук