«Київстар» підтримує співробітників-військовослужбовців 

1

Національний оператор телекомунікацій підтримує співробітників, мобілізованих до лав ЗСУ, та  впроваджує програми допомоги та реінтеграції ветеранів.

Від початку повномасштабної війни 176 працівників «Київстару» вступили до Збройних сил України або Сил Територіальної оборони, в тому числі на добровільних засадах. Це – радіоінженери, експерти з кіберзахисту, маркетологи, спеціалісти з логістики та транспорту, співробітники контакт-центру та інші спеціалісти компанії, які наразі захищають країну в різних гарячих точках. Ряд співробітників компанії, які були на фронті з перших днів війни, вже повернулись на свої робочі місця.

Компанія системно допомагає співробітникам, які служать в Збройних Силах України. За кожним з них зберігається робоче місце і щомісячні виплати в розмірі середньомісячного заробітку. Психоемоційна підтримка ветеранів та їх рідних, безпека колективу, матеріальна та нематеріальна мотивація, турбота про фізичне та ментальне здоров’я – напрямки, які компанія реалізує та адаптує відповідно до потреб часу.

«Різностороння підтримка колективу, безперервне надання послуг, допомога абонентам, суспільству та країні в цілому – те, на чому «Київстар» сконцентрував зусилля. Від 24 лютого 2022 року компанія та колектив невпинно йдуть #НазустрічПеремозі – такий наш слоган. Як роботодавець ми реалізували ряд заходів, щоб наші співробітники лишались в ресурсі»., — говорить Оксана Олійник, директорка з управління персоналом та розвитку організації «Київстар».

Для розробки та впровадження програми реінтеграції ветеранів компанія співпрацює з військовими психологами, проводить навчання для команди HR щодо рекрутингу ветеранів та комунікації з ними. Для ветеранів війни та членів їх родин діють поглиблені програми психоемоційної підтримки. Окремим напрямком є робота з колективом, до якого повертаються демобілізовані військові. Лідери команд, яких компанія вчить працювати та діяти в умовах війни,  стають менторами та коучами для своїх колег.

Співробітники «Київстару» беруть активну участь у допомозі ЗСУ та благодійних проєктах. Так, від початку повномасштабної агресії проти України, волонтери компанії зібрали 2,2 млн грн власних коштів для благодійних фондів. А загальна сума допомоги «Київстар» ЗСУ, абонентам та Україні під час війни перевищила 1,3 млрд грн.  

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук