Місяць Bolt та Visa – їдь швидше, витрачай менше. Як виграти рік безкоштовних поїздок?

Вільних машин поруч обмаль, а виїхати потрібно якнайскоріше? З новою категорією Visa в додатку Bolt з 15 серпня по 15 вересня поїздки стають більш доступними. Отримати вигідну пропозицію та розпочати подорож містом можна, замовивши авто в категорії «Visa -10%» і при оплаті карткою Visa отримати знижку в популярному додатку.

Власники карт Visa, в тому числі інтернет-карт, зможуть сповна використати переваги безготівкового розрахунку в таксі Bolt: наприклад, вартість акційної поїздки з Visa може виявитися меншою, ніж аналогічної в категорії Bolt або Economy, за вищої доступності авто.

Рік безкоштовних поїздок – як виграти?

Найбільш активні учасники акції мають шанс виграти рік безкоштовних поїздок з Bolt. Для цього достатньо зробити 5 поїздок в категорії «Visa -10%» в додатку до 15 вересня. Рік безкоштовних подорожей (365 промокодів по 150 грн) отримають 10 переможців, яких визначать шляхом розіграшу. Повні правила – за посиланням.

Категорія «Visa -10%» доступна в додатку Bolt з 15 серпня по 15 вересня 2023 року в Києві, Харкові, Дніпрі та Запоріжжі.

«Поточна акція продовжує успішну лінію співпраці Bolt та Visa, завдяки якій ми покращуємо досвід наших клієнтів, в тому числі шляхом надання знижок та економії коштів. З останніх спільних активностей з Visa варто згадати заходи з безпечної їзди на електросамокатах, які проводилися в Києві та Львові в червні та липні. 

Важливо відзначити, що Bolt та Visa як компанії з високим рівнем корпоративної соціальної відповідальності продовжують довгострокову кампанію «Подяка», в рамках якої вагомі благодійні внески спрямовуються до фондів, які щодня працюють на допомогу та відновлення України й тим самим наближують перемогу.

В партнерстві з Visa ми й надалі посилюватимемо тренд діджиталізації, пропонуючи зручні та сучасні версії популярних послуг в цифровому та безготівковому форматі», — Сергій Костя, маркетинг-директор Bolt у країнах Східної Європи.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук