Threads тепер має веб-версію. Сам застосунок завантажили 200 млн разів 

Читати на RU

Компанія Meta починаючи з сьогоднішнього дня поступово відкриває доступ до веб-версії свого нового продукту — Threads. Як пише видання TechCrunch, поступово доступ отримають всі користувачі. 

  • Набір функцій веб-версії Threads — обмежений. Можна зробити допис, переглядати стрічку, а також взаємодіяти з контентом. 
  • При цьому змінювати свій профіль чи відправляти DM — поки не можна, ця функціональність залишається для мобільного застосунку Threads. Також через веб-версію не можна шукати контент, лише користувачів. 

TechCrunch вказує, що подібний крок цілком очевидний для команди Threads: з першого дня запуску продукту створення веб-версії було номер один запитом від користувачів. Довелось чекати більше місяця. 

Всі оновлення Meta робить з ціллю втримати користувачів, які реєструються на новій платформі, але не затримуються там. Переважна більшість користувачів йде з Threads досить швидко, а також генерує зовсім мало контенту. Згідно наявної інформації, 82% користувачів, що зареєструвались — покинули платформу, не ставши активними її учасниками. Активні щоденні користувачі — близько 8 млн, тоді як на початку таких було 44 млн. 

Загальна число інсталяцій застосунку перевалило за 200 млн. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук