На Devoxx Ukraine 2023 обговорять штучний інтелект та задонатять на рюкзаки для парамедиків

Головною темою найбільшої міжнародної технологічної конференції Devoxx Ukraine 2023 стане штучний інтелект: «AI — Friend or Foe?». Серед спікерів – Євгеній Борісов, Барух Садогурський, провідні фахівці з Microsoft, IBM, DataStax та інші експерти.

За півроку активного використання ШІ призвів до певних змін в індустрії, тому саме час відійти від поверхневих дискусій та розглянути інші, багатогранні можливості впровадження інновації.

«ШІ має потенціал стати цінним союзником у розвʼязанні складних проблем. Разом ми спробуємо розкрити суть ШІ, встановити корисні знайомства та осягнути майбутнє, в якому технології є справжнім другом людства. У цьому нам допоможуть топові спікери технологічного ринку», — зазначають організатори Devoxx Ukraine 2023.

Головні теми конференції, яка відбудеться 22 вересня в онлайн-форматі:

  • Дослідження трансформаційного потенціалу ШІ в IT-галузі.
  • Поза хайпом: реальний вплив ШІ на розробку програмного забезпечення.
  • Друг чи ворог? Орієнтуємось у складних відносинах між AI та людською креативністю.
  • Як розробники можуть використовувати потужність ШІ для впровадження та розвитку інновацій. 
  • AI: каталізатор еволюції чи загроза для робочих місць? Дослідження впливу на IT-галузь.

Участь у конференції буде цікава ІТ-фахівцям, які захоплюються темою ШІ та застосовують чи тільки планують його використовувати на практиці. Учасники Devoxx Ukraine 2023 зроблять свій внесок у майбутню перемогу. Кожен донат, що є квитком на івент, буде витрачено на придбання та укомплектування медичних рюкзаків для парамедиків, які допомагають нашим захисникам протистояти російській агресії. Цю ініціативу організатори проводять у колаборації з Благодійним фондом «Лелека», який уже багато років постачає медичне обладнання, що рятує життя.

Devoxx — щорічна найбільша міжнародна технологічна конференція. Захід об’єднує тисячі учасників та десятки спікерів — досвідчених інженерів, архітекторів, справжніх Developer Advocates та Java Champions з країн Західної Європи, США, Канади, України та інших регіонів. Розширене сімейство Devoxx щорічно приймає понад 20 000 розробників з Бельгії, Великобританії, Франції, Польщі, Марокко, Греції та ще 14 міст VoxxedDays по всьому світу.

Програма конференції традиційно охоплюватиме такі треки: Java, Server Side Java, People & Culture, Build & Deploy, Architecture, UI & UX, Data & AI, Development Practices, Security та інші актуальні напрями.

В Україні Devoxx конференція вперше пройшла за підтримки EPAM у 2018 році. Відтоді компанія підтримує цей захід з обміну думками та досвідом для зрілих розробників. У попередні роки конференція зазвичай проводилась у режимі офлайн і налічувала близько 1000 слухачів та десятки всесвітньо відомих спікерів. Другий рік поспіль 100% коштів від продажу квитків йде на допомогу захисникам України. Минулого року благодійний захід проходив у колаборації з Фондом Сергія Притули. Було зібрано €53 000 на 20 дронів DJI MAVIС. Щоб приєднатись до події, потрібно зробити донат від 10 євро. Долучайтесь та дізнайтеся більше про захопливий світ AI!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук