Українські підприємці й надалі продаватимуть товари на Amazon без комісії

Amazon продовжила пільгові умови для бізнесу з України ще на рік. Як повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, завдяки цьому українські підприємці не сплачуватимуть комісію в 7%–17% за кожен проданий товар.

  • Реферальна комісія — це відсоток, який сплачують компанії за кожен проданий товар на Amazon. Минулого року на прохання Міністерства цифрової трансформації компанія скасувала сплату цієї комісії для українського бізнесу. І щоб підтримати підприємців, зберігає спецумови ще на рік — до вересня 2024 року. 
  • Завдяки цьому український бізнес отримує додатковий майданчик для розвитку власної справи та масштабування на нові ринки. Це можливість представити українську продукцію світові й залучити нових клієнтів. 
  • «З 6 вересня 2022 року на 12 місяців ми знизили реферальну ставку до 0% для всіх українських продавців у наших магазинах у ЄС та Великобританії. Компанія Amazon та її працівники послідовно підтримують Україну, і ця підтримка продовжується. Тому ми вирішили продовжити умови на наступні 12 місяців для українських продавців, які вже долучилися, а також для майбутніх продавців маркетплейсу», — зазначив Ксав’є Фламанд, Віцепрезидент EU Seller Services.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук