Work.ua розширює список компаній, з якими не працюватиме через роботу в рф. Це 200 бізнесів

Читати на RU

10 серпня 2023 року компанія Work.ua оголосила про зупинку роботи із тими міжнародними компаніями, які все ще працюють на російському ринку. 31 серпня компанія розширила цей список, до нього увійшли загалом 200 компаній, серед них: Coca-Cola HBC, Samsung, Xiaomi Corporation, L’Oréal, Claas Group, Caparol, Lacoste та інші.

  • До першої версії списку потрапили багато відомих бізнесів та брендів, таких як: Unilever, Leroy Merlin, Raiffeisen Bank, Metro, LC Waikiki, KRKA, Berlin-Chemie, Nestle, OTP Bank, Mondelez, PepsiCo, Philip Morris, Syngenta, Procter & Gamble. Тоді Work.ua оцінювала загальну вартість контрактів із ними у 5 млн грн.
  • Зараз список розширили, загалом до нього входять 200 бізнесів, серед них: Coca-Cola HBC, Samsung, Xiaomi Corporation, L’Oréal, Claas Group, Caparol, Lacoste, Colin’s, New Yorker Group Services, Intimissimi, Calzedonia, Bacardi, Lactalis, Gorenje, Zepter, Dahua Technology, Tezenis, Haier, B. Braun, Egger та інші.
Зображення надане Work.ua

«Work.ua викреслює ці та інші бренди з переліку клієнтів і відмовляється від їхніх вакансій та грошей, бо гідність не продається. Ми будемо й надалі перевіряти та блокувати компанії, які продовжують сидіти на двох стільцях», — йдеться у повідомленні компанії.

  • Санкційні списки базуються на даних сайту НАЗК «Міжнародні спонсори війни» та проекту Leave Russia від Київської школи економіки.
  • Нагадаємо, раніше представники української креативно-медійної індустрії опублікували маніфест про припинення співпраці з тими міжнародними компаніями та брендами, які все ще не вийшли з російського ринку на другім році повномасштабної війни. 
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук