Українці зібрали $90 000 на розумний настільний органайзер LeMat

Команда з Луцьку зібрала $91 390 на свій проект розумного органайзера на робочий стіл LeMat Magnetic Fixer. Збір проходив на популярній краудфандинговій платформі Kickstarter. Проект підтримали майже 700 бекерів. Кампанія стартувала 2 травня, збори ще тривають.

LeMat – це килимок з повсті, до якого можна приєднати шкіряний килимок. Є вбудована деревʼяна планка із підсвіткою, змога заряджати свої пристрої і гаджети.

Проект LeMat заснували брати з Луцьку Макс та Владислав. Як повідомили AIN.UA в команді, також є технолог, дві швеї і три електрики. На залучені гроші зробили власне виробництво по пошиттю килимків для компʼютерів.

Ідея продукту виникла з власних потреб.

«В мене був звичайний килимок під ноутбук, і я вирішив, чому б не зробити килимок із вбудованими зарядними пристроями», – розповів Владислав.

Це вже третій варіант органайзера, над яким працює команда (на попередні ітерації зібрали близько $100 000 на платформі). Він оснащений магнітами, завдяки яким міцно утримує робочі девайси на поверхні. В органайзері є вбудовані USB-порти, а також спеціальні елементи для утримування кабелів, телефону, паперів. Також є підсвітка.

Ціна на Kickstarter – від $69 за базову модель (на ринку команда планує продавати їх за $125). Також є додаткові аксесуари, які продаються окремо.

Почати доставку передзамовлень бекерам команда планує у вересні-жовтні поточного року.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук