Брати Юрій та Олег Заремби, засновники Axdraft, запустили нову компанію — AISDR

Брати Юрій та Олег Заремби, які у 2017 році заснували стартап Axdraft, оголосили що покидають компанію та запускають новий проект — AISDR. Як повідомив Юрій Заремба, AISDR — це сервіс для автоматизації продажів з використанням генеративного штучного інтелекту.

Яким буде новий проект?

AiSDR автоматизує пошук продажів, використовуючи генеративний штучний інтелект для написання та надсилання електронних листів потенційним клієнтам. 

За невелику частку вартості штатного внутрішнього sales development representative, AiSDR буде цілодобово працювати з вашими потенційними клієнтами:

  • Система буде створювати персоналізовані розсилки для кожного потенційного клієнта;
  • Надсилатиме персоналізовані подальші дії потенційним клієнтам;
  • Та продовжить листуватися та залучати потенційних клієнтів, щоб записатися на зустріч з вами.

За словами засновників, це допоможе розширити охоплення, не збільшуючи чисельність персоналу, і водночас дасть свободу експериментувати з кампаніями, перш ніж наймати перший SDR.

 Всього за 2 місяці в AiSDR вже 24 клієнти. Рівень відповідей на автоматизовані листи відповідає показникам галузі для листів, написаних людьми.

Що відомо про засновників?

Брати Юрій та Олег Заремби. Джерело: Yuriy Zaremba

Брати Юрій та Олег Заремби у 2017 році заснували стартап Axdraft, який надає послуги з автоматизації юридичних документів. У квітні 2019 року AxDraft закрив раунд фінансування на суму $1,1 млн. У рамках раунду проект оцінили у $10 млн.

У грудні 2020 року AXDRAFT продали міжнародній legaltech-компанії Onit. Після продажу Юрій Заремба залишався у стартапі на посаді Генерального менеджера. Проте тепер брати вирішили залишити стартап, щоб почати новий проект.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук