Вінницька ІТ-компанія RIA.com відкриває новий офіс в Києві

1
Читати на RU

Вінницька ІТ-компанія RIA.com, що розвиває продукти AUTO.RIA та DIM.RIA, відкриває офіс в Києві. Про це AIN.UA повідомили в прес-службі компанії. До цього RIA.com мала офіс лише у Вінниці.

  • До пандемії COVID-19 у RIA.com був офіс у столиці, проте із переходом на віддалений формат його закрили. Новий офіс буде розташований на території інноваційного парку UNIT.City.

«Ми досить давно перейшли на гібридний формат роботи. Навіть попри те, що наші продукти народжені у Вінниці, ми вже тривалий час залучаємо спеціалістів із різних куточків України: Київ, Харків, Львів, Одеса, Кременчук та інші. І продовжуємо фокусуватись на талантах із усієї країни. Зі стрімким зростанням спеціалістів із Київщини бачимо доцільність відкрити локацію, яка не лише створить можливість працювати в новому місці, але і об’єднуватиме як наших спеціалістів, так і резидентів UNIT.City задля народження нових ідей», – розповідає Олександра Ковель, Head of Human Capital в RIA.com.

  • Як і раніше, спеціалісти зможуть самі обирати, де працювати – в офісі чи вдома. З відкриттям офісу в Києві RIA.com не відмовляється від гібридного формату.
  • Наразі в компанії працює 32 спеціалісти з Київщини. Загалом команда RIA.com налічує 408 спеціалістів: 69% – Вінниця, 8% – Київщина, 2% – Львів, 2% – Одеса, 1% – Харків, 13% – інші міста України, 5% – колеги, які тимчасово перебувають закордоном.
  • RIA.com — українська ІТ-компанія, що розвиває продукти AUTO.RIA, DIM.RIA, AGRO.RIA та RIA.com, якими користуються мільйони українців. Є частиною міжнародної компанії RIA.com Marketplaces OÜ, що створена українцями. 
Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук