Apple представила iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max

Компанія Apple вже по традиції окремо представляє лінійку своїх Pro-версій iPhone — Apple представила iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max. Коротко розповідаємо про новинки.

Найперша зміна — титановий корпус. Це не лише новий колір, але й інші переваги — новинка тонка та легка. В Apple обіцяють, що це найлегша «прошка» серед усіх. Розповіді про нову версію компанія присвятила чимало часу, немає сумнівів — це новий супер хіт компанії. Питання звісно, чи будуть такі iPhone менше битись та царапатись. Це одна з найбільших змін за багато років.

Також компанія вперше за здається весь час переробила кнопку Silence. Тепер це Action Button і кожен користувач може сам налаштувати функцію для цієї кнопки — опцій вистачає, плюс їх можна окремо налаштовувати. Сама кнопка виглядає інакше.

Традиційно компанія дуууууже багато розповідала про новий чіп A17 та неймовірне зростання потужності компанії. Чіп A17 дуже потужний і просунутий, у більшості традиційно виникає питання — на що цю потужність витрачати. В компанії стверджують, що як мінімум — на ігри. «Best Gaming Platform Ever», — говорять у компанії. Нагадаємо, найпопулярніші ігри — це 5 у ряд чи щось типу Candy Crush.

У новинки також є USB-C! Ура.

Компанія багато розповідає про камеру, традиційно. За словами представників Apple, камера отримала значні покращення, та може видавати якісний результат за гіршого освітлення. Для отримання такого результату Apple доопрацювала модуль камери. Показово, що спікери не раз згадали — це все робиться саме для Pro-юзерів. Це ж стосується і відео, яке також доопрацювали.

В компанії також готуються до запуску своїх окулярів доповненної реальності, а тому обіцяють, що якість фото та відео можна буде відчути у згодом через новинку.

Ціни:

  • iPhone 15 Pro – $999
  • iPhone 15 Pro Max — $1199 (раніше ціна за мінімальну версію $1099, але компанія відняла мінімальну версію по памʼяті, а отже — і по ціні).

В продажі — з 22 вересня.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук