Нові можливості для бізнесу: відбувся реліз першої української платформи хедрентингу та фрилансу ExpertLand

В Україні запустили нову платформу для бізнес-можливостей ExpertLand. Платформа допомагає бізнесу знайти та залучити топових зовнішніх фахівців з високою експертизою в галузі, а експертам — монетизувати свої компетенції та реалізовувати нові проєкти

Як розповів AIN.UA Юліус Деккер, СМО та співзасновник ExpertLand, платформа вирішує різні потреби бізнесу: як термінові разові завдання, так і стратегічні питання. У цьому полягає місія зв’язки «хедрентинг + фриланс». 

«Цього потребував український ринок, особливо зараз — в умовах переходу на дистанційну роботу. Більшість пропозицій з фрилансу направлено на IT-сектор та маркетингові задачі. Тому велику увагу ми приділили іншим спеціалізаціям: продажам, управлінню персоналом, юриспруденції. До того ж всередині України системно структурованих ресурсів для залучення фахівців різних спеціалізацій замало. А ExpertLand створює абсолютно новий та фантастично цікавий простір для бізнес-можливостей», — переконаний співзасновник ExpertLand.

Головна відмінність ExpertLand — висока експертиза і якісний відбір професіоналів

Ключові факти

  • Для кого? Модель короткострокової оренди досвіду на платформі ExpertLand вигідна як експертам, які мають змогу долучитись до цікавих проєктів за гідну винагороду, так і організаціям будь-якого масштабу: стартапам, малим підприємствам або великому бізнесу, коли потрібна сильна експертиза для масштабування.
  • Як працює платформа? Компанія визначає свої потреби, розміщує проєкти на сайті, а потім отримує відгуки експертів із релевантним досвідом. На платформі зручно обирати експертів, доступний великий вибір кандидатів, у кожного є рейтинг. Експерти також реєструються, підтверджують свій досвід та можуть обирати проєкти, до яких хочуть долучилися.
  • Головна відмінність платформи — висока експертиза і якісний відбір професіоналів. Серед експертів — фахівці, керівники й власники, які зазвичай недоступні для іншого формату співпраці та несуть величезну цінність бізнесу. У результаті хедрентингу компанія отримує спеціалізовані знання та ефективно завершує проєкти, не вдаючись до довгострокової зайнятості та зайвих витрат.
  • Усі фахівці проходять тестування і беруть участь у рейтингу. Оцінка формується за якістю експертизи, реалізованими проєктами та відгуками замовників. Оплатити місце в рейтингу неможливо.

Крім того, платформа спростить всі організаційні моменти: експерти та організації можуть домовлятися і вже скоро укладати договори та оплачувати виконані проєкти прямо на сайті.

Своєю місією ЕxpertLand бачить розвиток українського бізнесу, забезпечення співробітництва мільйонів експертів і тисяч компаній за допомогою доступної та ефективної комунікації. 

«Ми хочемо, щоб організації та фахівці перестали втрачати час на пошуки один одного, тому зробили зручну систему підбору кандидатур і проєктів. З нашою платформою бізнес може швидше масштабуватися і досягати поставлених цілей», — зазначив Юліус Деккер.

За перший місяць роботи до ExpertLand уже долучилися 700+ експертів, 200+ компаній та опубліковано 160+ проєктів. Зареєструватися на платформі та отримати доступ до нових бізнес-можливостей можна безкоштовно.

Детальніше про проєкт можна дізнатися в соцмережах ExpertLand:

Instagram, Facebook, Instagram.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук