Прокачка бізнесу в реальному часі: АЮК запускає курс-практикум для підприємців

Заснувати власний бізнес, розширити вже існуючий або вигідно продати ідею – ці та інші бізнес-цілі стануть для українців ближчими та досяжними по завершенні курсу Business Acceleration від Амерікан Юніверсіті Київ.

Цей курс відрізняє унікальний формат: це не просто ще одна навчальна програма, це марафон-практикум під проводом успішних підприємців – венчурних інвесторів із США. 

Менторами практикуму виступить подружня пара – Філіп і Чейстін Рейнольдс, одні зі співзасновників та керівників компанії Devstride, відомого венчурного бізнесу з Канзас-Сіті. В портфелі їхньої компанії більше сотні різних бізнесів – від стартапів до сталих великих компаній, яким Devstride допомогла у досягненні своїх цілей, за що отримала визнання не тільки серед колег-професіоналів, а й серед провідних ділових ЗМІ, зокрема Business Insider та Forbes. 

Власне, подружжя Рейнольдс є взірцем успішних американських бізнесменів. Філіп очолює раду директорів компанії BriteCore, яка під його керівництвом неодноразово входила до списку Inc. 500. Його часто запрошують до виступів із доповідями про організаційний дизайн та технологічні інновації у фінансових компаніях, зокрема у страхуванні. Він також є частим учасником дискусій на державних та міжнародних бізнес-заходах, має нагороду «Підприємець року штату Міссурі». 

Його дружина Чейстін є експертом з бізнес-акселерації (прискорення зростання бізнесу). За шість років на посаді операційного директора компанії BriteCore, вона збільшила її дохід з $1,7 млн до $26 млн. Чейстін є сертифікованим консультантом-практиком SAFe 6.0 від Scaled Agile та має сертифікат з цифрової маркетингової аналітики від Sloan School of Management Массачусетського технологічного інституту.

Тепер свій унікальний досвід Філіп і Чейстін поширюють в Україні, очоливши практикум Business Acceleration Practicum в Амерікан Юніверсіті Київ. 

Цей курс – унікальна нагода розширити свій підприємницький інструментарій. Програма стартує 9 жовтня і триватиме шість тижнів. Кожного понеділка відбуватиметься сесія зі спікерами, присвячена окремій тематиці, важливій для підприємців: визначення напрямків для зростання, створення нових або редизайн існуючих продуктів/послуг, робота з дашбордами метрик, методи залучення капіталу тощо. Детальна програма доступна на сайті.

«Я радий, що Амерікан Юніверсіті Київ вдалося долучити до програм таких зіркових спікерів, як Філ і Чейстін Рейнольдс. Вони є визнаними й талановитими підприємцями, і не менш талановитими викладачам-практиками, у яких є чому повчитися кожному з нас. Враховуючи, що Філ і Чейстін викладатимуть pro bono, ми маємо змогу запропонувати цей курс за символічну вартість у 90$, зробивши його максимально доступним. Тож це унікальна нагода для кожного українця, який прагне досягти успіху в бізнесі, зробити це під проводом досвідчених та успішних фахівців», — Роман Шеремета, ректор АЮК.

Business Acceleration Practicum буде цікавий як для тих, хто розпочинає власний бізнес, так і для тих, хто хотів би переформатувати щось (або створити нове) в уже існуючій компанії.

Курс складається з шести різних модулів, усі заняття проводитимуться онлайн і виключно англійською мовою. Тож рекомендований рівень володіння нею має бути B2 або вище.

Для участі необхідно просто подати й оплатити заявку на сайті АЮК. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук