Українська beleven купила шведську ІТ-компанію Agena Tech

Читати на RU

Українська діджитал-студія beleven оголосила про придбання шведської ІТ-компанії Agena Tech. Про це повідомляє AIN.Capital з посиланням на Agena Tech. Сума угоди не розголошується.

  • Завдяки покупці beleven отримає технічні ноу-хау та клієнтську базу компанії. Agena Tech має значне проникнення та репутацію в скандинавському регіоні, тож угода є стратегічною для експансії львівської компанії.
  • Команда Agena Tech увіллється в beleven.

«Приєднання Agena Tech до beleven розширює наші можливості та дозволяє нам пропонувати навіть ширший спектр послуг і рішень для наших клієнтів. Ми не просто збільшуємося, ми збільшуємо свій потенціал лідерства та інновацій», – говорить Роман Назаркевич, CEO beleven.

«Це виходить за рамки простого поглинання; це спільне підприємство, яке пропонує бізнесам у скандинавських країнах надійного технологічного партнера. Об’єднавши наші сили, ми прагнемо надавати цифрові продукти та рішення за графіком, у рамках бюджету та з рівнем якості та інновацій, що є необхідним для успіху», – каже Мікаель Бекстрьом, партнер і засновник AgenaTech.

  • beleven – львівська ІТ-компанія, яка фокусується на розробці мобільних додатків. Серед відомих продуктів компанії – «Читанка», книжкова платформа для продажу та читання книжок українською мовою, яку запустили під час пандемії ковіду. Окрім роботи над власними додатками, Beleven надає послуги стороннім клієнтам. За даними з LinkedIn, в beleven працює до 20 спеціалістів.
  • Agena Tech – скандинавська компанія, що займається розробкою ПЗ та рекрутингом. Серед клієнтів компанії Roche, Åhlens, Samhall, PwC, Carlsberg, OKQ8, CDLP, EYTYS. За даними з LinkedIn, в компанії працює до 10 людей.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук