monobank запустив програмне РРО check by mono. Термінал у смартфоні пропонують за 180 грн

Читати на RU

Український банк monobank запустив програмне РРО check by mono, за допомогою якого можна видавати чеки, керувати продажами та вести облік своїх товарів чи послуг. Як повідомили в компанії, запуск відбувається на фоні повернення штрафів за торгівлю без касових апаратів, яке заплановане на 1 жовтня.

Що пропонує сервіс?

check by mono — портал, створений у партнерстві з Checkbox. Через нього підприємці можуть видавати чеки, керувати продажами та вести облік своїх товарів чи послуг (за потреби).

Крім того, можна вибрати зручний для себе спосіб приймання оплат — платіжний термінал, tap to mono (термінал у смартфоні), QR-код чи інтернет-еквайринг. Він підійде для використання в різних сценаріях:

  • Якщо ви щось продаєте чи надаєте. Підходить для консультантів, рієлторів, лікарів, спорт-клубів, сервісів з ремонту та навіть для професійних тарологів. Насправді, для всіх професій і бізнесів;
  • Якщо ви отримуєте оплати карткою або готівкою. Вибирайте найзручніший метод приймання оплат або навіть підключайте декілька;
  • Для уникнення штрафів. З 1 жовтня повернуться штрафи за відсутність РРО (система видачі фіскальних чеків).

Все керування (видача чеків, керування продажами, облік товарів) доступне користувачам прямо в телефоні. Крім того, телефон можна використовувати як термінал для приймання оплат (і карткою, і готівкою)

«Раніше потрібно було підключати приймання оплат у банку і ще окремо платити за пРРО, потім керувати усім з двох різних акаунтів, а тепер все можна робити централізовано в одному сервісі. Плюс, служба турботи моно обіцяє вирішувати технічні питання за вас», — зазначають в monobank.

Як підключити check by mono?

Умови використання check by mono виглядають наступним чином: пРРО на кожну касу — 180 грн/міс, з транзакції з української картки комісія складе — 1,3%, а з іноземної картки — 2%. Оренда одного терміналу коштує 819 грн/міс.

Для підключення РРО check by необхідно:

  • Перейдіть у кабінет checkbox check by mono;
  • Зареєструйте касу та виберіть варіанти приймання оплат;
  • Почніть приймати оплати та видавати фіскальні чеки;
  • Підключені варіанти приймання оплат будуть відображені у вебкабінеті ФОП.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук