Tinder пропонує ультрапреміальну підписку за $500 на місяць

Читати на RU

Tinder розгорнув ультрапреміальний рівень підписки Tinder Select, який буде коштувати $500 на місяць. Як повідомляє Bloomberg, доступ до підписки, що надає ексклюзивний пошук, отримає лише 1% найактивніших користувачів сервісу.

  • Новий план під назвою Tinder Select був запропонований лише менш ніж 1% найактивніших користувачів сервісу. В компанії розуміють, що Tinder Select залучить лише «відносно невелику кількість нових підписників», але, за їх підрахунками, це матиме значний вплив на дохід.
  • «Ми знаємо, що існує підгрупа дуже активних користувачів, які віддають перевагу ефективнішим способам пошуку зв’язків. Тому ми провели численні тести та відгуки з цією аудиторією протягом останні кілька місяців, щоб розробити абсолютно нову пропозицію», — сказав директор із продуктів Tinder Марк Ван Рисвік.
  • За майже $6000 на рік користувачі отримають доступ до нових функцій, таких як «VIP» пошук, підбір відповідників і розмова, які наразі не надаються в трьох дійсних платних підписках, повідомили в компанії, не надаючи додаткових деталей.
  • Цього року компанія планує додаткові зміни, зокрема, щоб залучити користувачів Gen-Z.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук