Українська VC-фірма ZAS Ventures опублікувала тулкіт для стартапів-початківців

Читати на RU

Українська венчурна фірма ZAS Ventures опублікувала підбірку матеріалів для стартапів-початківців під назвою ZAS Startup Toolkit. Про це у Facebook розповів співзасновник фірми Артем Волхонський.

  • ZAS Startup Toolkit можна продивитись за цим посиланням. Це — збірка різних матеріалів, які можуть стати в нагоді підприємцям-початківцям. За словами засновників ZAS Ventures, це — певною мірою відповідь на найпоширеніші запитання від стартапів.
  • Тут зібрані такі матеріали, як лекції засновника Y Combinator Сема Альтмана про те, як запустити стартап, книги про підприємництво, дослідження, дашборди, бази даних по стартапах, фондах та акселераторах і багато іншого.
  • Нагадаємо, ZAS Ventures запустилась у кінці вересня 2023 року і вже приймає заявки від стартапів. Її заснували українці Андрій Зінчук та Артем Волхонський. Фонд інкорпорований в США з офісами в Сан-Франциско та Києві. Окрім українців, ZAS Ventures також має американських партнерів. Фірма планує проінвестувати в 30 українських стартапів на передпосівній стадії та в перспективі допомогти їм підняти сідраунд через рік.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук