AI-додаток Loopsie підкорює уанет. Він перетворює звичайні фото в аніме

Читати на RU

Серед українських користувачів все більшої популярності набуває додаток Loopsie. Це інструмент обробки фото та відео з допомогою штучного інтелекту, який має безліч різноманітних можливостей. Але користувачі з усього світу закохалися в першу чергу в яскраві аніме-фільтри, здатні перетворити будь-яку людину на фото в персонажа японської анімації. Розповідаємо про додаток та чим він цікавий.

  • Loopsie був заснований Джакомо Лоччі в 2018 році, компанія-розробник KRNL.AI базується в Мілані і наразі налічує до 10 співробітників. У компанії є й інші проекти: Sharp.ai, який робить фото чіткішими й якіснішими, мобільний фоторедактор Retouch AI, а також дейтинг-асистент RIZZ. Однак вірусним став Loopsie завдяки одній цікавій особливості.
  • Спочатку це був додаток для створення відеороликів на основі користувацьких фото, але справжня популярність прийшла до стартапа після того, як в кінці 2022 року в Loopsie представили ряд нових функцій і серед них – фільтр Old School Anime, який став надзвичайно популярним в соцмережах по всьому світу. Цей фільтр перетворює будь-яке фото на аніме.

  • В серпні 2023 Loopsie став найбільш завантажуваний додатком у Вʼєтнамі, а у вересні завірусився також серед українців. Користувачі охоче діляться власними світлинами в Twitter/X, Instagram та інших соцмережах. А оброблені відео вже наводнили TikTok.
  • На відміну від аналогів, Loopsie обробляє не лише обличчя, а також фон, що створює повноцінну картину. Разом з тим, в Loopsie результат – остаточний, фото не можна відредагувати. Інколи ШІ додає від себе якісь деталі на одязі та аксесуарах чи фоні, а подекуди і в зачісці, які змінюють оригінал до невпізнаваності.
  • Основний функціонал Loopsie, а саме аніме-фільтр для фото, безкоштовний, та деякі pro-функції платні. Наприклад, обробка відео коштує $5,99. Підписка на Loopsie Pro – $7,99 на тиждень.

Як користуватися

  • Завантажити додаток можна в App Store.
  • Далі обрати потрібний фільтр, наприклад Old School Anime, та імпортувати своє фото з галереї. Запуститься процес обробки, який може тривати декілька хвилин.
  • Як бачимо, у Loopsie є проблеми з людськими руками, як і у багатьох ШІ-фоторедакторів 🙂
  • Згенероване фото можна зберегти в галерею або одразу опублікувати в Instagram.
  • Окрім аніме-фільтру є й інші, деякі – платні, але чимало безкоштовних.

Чому це цікаво

Користувачі обожнюють експериментувати з візуальним форматом контенту. ШІ тут відкриває нові можливості. І хоча подібні додатки – не щось нове, що найбільше тішить в Loopsie – це відсутність російського коріння чи росіян у команді (якщо вірити LinkedIn). Компанія створена і розвивається в Італії в межах італійського законодавства – про це йдеться в політиках користування додатком.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук