Український Projector Institute запускається в Польщі

1
Читати на RU

Як повідомила AIN.UA команда Projector Institute, вже найближчим часом український EdTech почне працювати у Польщі. Розповідаємо, що відомо про запуск.


Як стверджують у Projector, дослідження ринку Польщі тривало весь останній рік. За цей час команда познайомилася з професійним комʼюніті та ринком онлайн-освіти в Польщі, провела тестову роботу та офіційно виходить на ринок сусідньої країни. 

У планах до кінця 2023 року:

  • розбудова локальної спільноти
  • проведення офлайн-івентів з партнерами
  • запуск воркшопів
  • запуск навчальних програм. 

Вихід на польський ринок розпочнеться 17 жовтня у Варшаві з проведення першої панельної дискусії серед топових спеціалістів польського ринку з компаній Apptension, Tonik та Doctor.one – у партнерстві з Google for Startup Campus.

«Бізнеси під час війни більше не можуть залишатись локальними. Ми всі вже є частиною глобального ринку, бо Україна це частинка європейської спільноти. Тому ми починаємо розбудовувати вільну українську освіту, робити її впізнаваною і сильною — в усьому світі. І починаємо з Польщі, де навчається і працює прекрасне креативне ком’юніті, в тому числі з випускників Проджектора. Тож ми віримо в те, що зможемо створити тут таку ж драйвову й активну освітню спільноту», — коментує Олександр Трегуб, CEO та співзасновник Projector Institute. 

Польський Projector працюватиме за тією ж edtech-моделлю, за якою команда працює вже майже 9 років на українському ринку. Польські студенти навчатимуться онлайн на практичних інтенсивних програмах з акцентом на практиці, роботі з реальними замовниками та за програмою, розробленою з урахуванням специфіки локального ринку. 

  • Освітні програми в Польщі проходитимуть польською та англійською мовами
  • Викладати будуть експерти та топ-спеціалісти з польського ринку, для пошуку та співпраці з якими залучають локальну команду.
  • Перші курси та воркшопи запустять з тем User Experience та Web Design для рівня beginner та junior. Пізніше до асортименту навчальних програм додасться і контент для middle+ аудиторії. 

«За 2022 рік ми побачили, що вплив українського комʼюніті на сферу дизайну в Польщі уже відчутний та помітний, а наші спеціалісти складають потужну конкуренцію на ринку. Для нас пряма діяльність в Польщі – це в першу чергу можливість створювати нову хвилю східноєвропейського дизайну і поширювати принципи вільної освіти за межами України», – коментує Олександр Іванов, COO та співзасновник у Projector. 

Польща стане першим виходом Projector на міжнародний ринок. В планах компанії є ще низка європейських країн, вихід в які розпочнеться з 2024 року. 

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук