Google презентував Google Pixel 8, нові Pixel Watch 2, оновлення Buds Pro та Android 14

Читати на RU

Google офіційно анонсувала нові смартфони Pixel 8 та Pixel 8 Pro, новий годинник Pixel Watch 2, який отримав більше датчиків і кращий процесор, та нові кольори для навушників Pixel Buds Pro. Крім того, як повідомляє The Verge, техногігант анонсував операційну систему Android 14, яку, вже за традицією, першими отримаю саме пристрої від самого Google.

Pixel 8 Pro: стрибок у ціні та датчик температури

Новий Pixel 8 Pro матиме на борту Tensor G3, а також оновлену камеру з основним датчиком на 50 МП, телеоб’єктивом на 48 МП із 5-кратним зумом і надшироку камеру на 48 МП. Крім того, смартфон отримає нову функцію Zoom Enhance, яка може додавати деталі до вже відзнятого зображення, коли ви його збільшуєте.

Pixel 8 Pro також оснащений датчиком температури, який, за словами Google, можна використовувати для точного вимірювання температури поверхонь, об’єктів і — незабаром — можливо, навіть вашого тіла. При цьому флагманський пристрій збереже той самий 6,7-дюймовий дисплей, що і його попередник.

Стартова ціна Pixel 8 Pro збільшилась до $999, тобто він одразу на $100 доларів дорожчий за торішній Pixel 7 Pro. Пристрій матиме версії в чорному, порцеляновому та світло-блакитному кольорах. Передзамовлення в США вже стартували.

Pixel 8: менший, але потужніший

Новий Pixel 8 отримує підвищення продуктивності завдяки такому ж, як і в Pixel 8 Pro, процесору G3 Tensor. Завдяки 6,2-дюймовому OLED-дисплею телефон трохи менший за свого попередника. Дисплей Pixel 8 пропонує частоту оновлення в 120 Гц із максимальною яскравістю 2000 ніт.

Крім того, Pixel 8 матиме двокамерну установку з оновленою основною камерою на 50 МП і ультраширокою камерою на 12 МП. Pixel 8 і 8 Pro також отримають доступ до нових функцій редагування фотографій на основі штучного інтелекту, включаючи Magic Editor і Best Take. Попри менший дисплей, Pixel 8 також отримує підвищення ціни на $100, як і Pixel 8 Pro, в результаті чого його стартова ціна становить $699.

Pixel Watch 2: більше датчиків і кращий процесор

Попри те, що Pixel Watch 2 не сильно відрізняються від оригінальних Pixel Watch, вони мають багато покращень. Серед іншого, це більш ефективний процесор Qualcomm Snapdragon W5, який забезпечує до 24 годин автономної роботи навіть із постійно увімкненим дисплеєм.

Пристрій отримав нові датчики температури шкіри та безперервної електродермальної активності, які потрібні для роботи нової функції виявлення стресу, а також спосіб автоматичного запису початку та зупинки тренування для семи видів діяльності. Pixel Watch 2 також має новий покращений датчик частоти серцевих скорочень.

Вартість Pixel Watch 2 становить $349,99 за версію з GPS і $399,99 за версію LTE. Годинник буде доступний у сріблястому та блакитному, сріблясто-білому, золотому та горіховому кольорах, а також у повністю чорному.

Pixel Buds Pro: нові кольори та функції

Навушники Pixel Buds Pro отримають кілька нових кольорів, які відповідають лінійці Pixel 8: світло-блакитний (Blue) і порцеляновий (Porcelain). Але нові кольори — не єдине оновлення, яке отримують навушники, оскільки Google оголосила, що також розгортає функцію виявлення розмови, яка автоматично призупиняє аудіо та вмикає режим прозорості, при початку діалогу.

Google також намагається покращити якість голосових дзвінків, додавши Bluetooth Super Wideband, який, за словами компанії, повинен зробити ваш звук «повнішим і чистішим». Buds Pro також підтримуватимуть функцію Clear Calling від Google, яка допомагає зменшити фоновий шум під час дзвінків. 

Нові сині та порцелянові навушники Pixel Buds Pro коштуватимуть $199,99 — така ж ціна, як і інші кольори в лінійці — і вже доступні для попереднього замовлення.

Поява Android 14

Android 14, серед іншого, пропонує покращену підтримку ключів доступу, нову функцію відстеження здоров’я та кілька оновлень налаштувань. Однією з функцій персоналізації, яка з’являється в Android 14, є AI-генерація шпалер, за допомогою якої ви можете створити новий фон, просто описавши зображення.

Остання версія операційної системи Google спочатку буде доступна для телефонів Pixel, починаючи з 4A 5G і новіших, а телефони інших компаній, зокрема Samsung, Nothing і OnePlus, додадуть оновлення системи «пізніше цього року».

Разом з випуском Pixel 8 і Pixel 8 Pro компанія Google також оголосила, що запропонує сім років «оновлень ОС, безпеки та оновлення функцій» для обох телефонів. Це означає, що користувачі Pixel 8 можуть розраховувати на оновлення до 2030 року. Раніше Google пропонував лише до п’яти років оновлень безпеки та три роки оновлень Android для старих моделей Pixel.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук